آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۹۰۵
در دیدار با فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن

ظریف: ایران امن‌ترین و دمکراتیک‌ترین کشور منطقه است/کومورا: روابط اقتصادی ایران و ژاپن وارد مرحله جدیدی می‌شود

فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عصر امروز ماساهیکو کومورا، فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن و از اعضای برجسته حزب حاکم و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ژاپن در پارلمان این کشور با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

ظریف در این دیدار با اشاره به توافقات دو کشور در زمینه توسعه روابط اقتصادی از جمله توافقات اخیر فی‌مابین در حوزه فاینانس پروژه‌های انرژی ایران، ابراز امیدواری کرد که ژاپن به شریکی قوی برای ایران در حوزه‌هایی مانند حمل و نقل، انرژی و نفت و گاز تبدیل شود و گفت: مقدمات این مهم با همکاری دو کشور در حال فراهم شدن است و ما معتقدیم ایران و ژاپن می‌توانند شرکای خوبی در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی باشند. ایران امن ترین، باثباترین و دمکراتیک‌ترین کشور منطقه است و علایق سازنده دو کشور، حضور فعال و سازنده‌تر ژاپن را می‌طلبد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مخالفت با هر گونه کاربرد و یا تهدید به کاربرد سلاح‌های هسته‌ای، لزوم حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات و ضرورت همکاری کشور‌های مهم منطقه‌ای در کاهش تنش‌ها را یادآوری کرد.

آقای کومورا، فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به تهران و انجام رایزنی‌های سیاسی و اقتصادی با مقامات ایرانی و با تجلیل از نقش منطقه‌ای ایران گفت: ما به جمهوری اسلامی ایران به خاطر پای بندی به تعهداتش احترام می‌گذاریم.

فرستاده ویژه نخست وزیر ژاپن در ادامه با اشاره به پشت سر گذاشتن آخرین مراحل انجام خطوط اعتباری، ابراز امیدواری کرد روابط اقتصادی دو کشور وارد مرحله جدیدی شود.

آقای کومورا در این دیدار همچنین با اشاره به مسائل اخیر در رابطه با کره شمالی، از روند پیچیده رویداد‌ها ابراز نگرانی کرد.

وی پیش از این با حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار