فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس طی بیانیهای نسلکُشی و جنایات گسترده علیه مسلمانان در روهینگا در میانمار را محکوم کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیهای نسلکُشی و جنایات گسترده علیه مسلمانان در روهینگا در میانمار را محکوم کرد.
در این بیانیه ضمن اعتراض به سازمانهای بینالمللی حقوقبشر در سکوت علیه جنایات بشری در میانمار، از سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی خواسته شده است در اسرع وقت با هماهنگی سازمانهای بینالمللی دفاع از حقوقبشر، موضوع را در دستور کار خود قراردهند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که کشتار مسلمانان بیگناه روهینگا در میانمار، از طریق مجلس شورای اسلامی پیگیری میشود، همچنین این بیانیه ضمن دعوت جامعه جهانی به ویژه جهان اسلام به وحدت، همدلی به استناد بیانات مقام معظم رهبری به تمدنی مبتنی بر صلح پایدار با تکیه بر معنویت و خدامحوری که در جهان حاکم خواهد شد، اشاره کرده است.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بسمالله الرحمن الرحیم
بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ
به راستی مسلمانان روهینگا در میانمار به کدامین گناه کشته میشوند؟
فاجعه کشتار جمعی مسلمانان روهینگا در میانمار دل هر انسان آزادهای را به درد میآورد، کشتار جمعی، کوچ اجباری، به آتش کشیدن خانه و جنازههای مسلمانان توسط جریانات افراطی و تندرو، نسلکُشی و جنایت هولناک علیه بشریت است که با سکوت مجامع بینالمللی و مدعیان حقوقبشر دردناکتر شده است.
بیشک وحدت مسلمانان در جهان اسلام عامل مؤثری در پیشگیری از چنین جنایات ددمنشانهای در جهان خواهد بود.
مقام معظم رهبری در این خصوص فرمودند: «داعیه ما ایجاد تمدنى است متکى به معنویت، متکى به خدا، متکى به وحى الهى، متکى به تعلیم الهى، متکى به هدایت الهى. امروز اگر یک چنین تمدنى را ملتهاى اسلامى - که بحمداللَّه بسیارى از ملتهاى اسلامى بیدار شدهاند و به پا خاستهاند - بتوانند پایهگذارى کنند، بشر سعادتمند خواهد شد. داعیه جمهورى اسلامى و انقلاب اسلامى این است؛ ما دنبال یک چنین تمدنى هستیم».
فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت این مصیبت به امت مسلمان جهان با محکوم کردن این جنایات هولناک و هر گونه ظلم و تبعیض و افراطیگری علیه انسانها، موضوع نسلکُشی مسلمانان در میانمار را در مجلس شورای اسلامی پیگیری میکند، همچنین از سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی درخواست میکند با هماهنگی همه سازمانهای بینالمللی حقوقبشر، هر چه سریعتر این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.
ضروری است دولت محترم جمهوری اسلامی ایران از همه فرصتهای ملی و بینالمللی برای توقف این جنایات استفاده کند.
امید آنکه با وحدت جامعه جهانی، به ویژه جهان اسلام شاهد توقف ظلم و تبعیض، افراطیگری و ایجاد صلح پایدار در جهان باشیم.