آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۶۱۸
معاون رئیس جمهور خبر داد

آغاز توزیع ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار اشتغالزایی روستایی از اول مهر

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری از اجرای قانون برداشت ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای بهبود کسب و کار و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر از اول مهر خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل رضوی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: لایحه این قانون با قید دو فوریت در آبان ۹۵ به مجلس ارائه شد و مجلس شورای اسلامی با حذف یک فوریت آن در مرداد امسال این قانون را به تصویب رساند.
وی گفت: آیین نامه اجرای این قانون امروز (دوشنبه) نهایی می‌شود اگر چه در قانون دو ماه برای تهیه آیین نامه به دولت فرصت داده شده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: با تصویب آیین نامه قانون برداشت یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای بهبود کسب و کار و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر در دولت این قانون از ابتدای مهر اجرایی می‌شود و همه مناطق کشور آماده اجرای آن هستند.
رضوی گفت: براساس قانون بانک‌های کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک و صندوق‌های کار آفرین امید و کشاورزی یک و نیم میلیارد دلار با سود صفر درصد دریافت و برابر آن ازمنابع خود به این قانون اختصاص می‌دهند که میانگین سود تسهیلات آن شش درصد است.
وی افزود: این تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی مشخص شده در قانون اختصاص می‌یابد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: براساس برنامه ششم سالانه باید ۳۸۴ هزار شغل پایدار در روستا‌ها ایجاد شود بنابراین ۱۱ هزار میلیارد تومان بر اساس قانون برداشت یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای بهبود کسب و کار و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر باید در یک سال هزینه شود.
وی گفت: سال گذشته ۱۶۰ هزار شغل پایدار در روستا‌ها ایجاد کردیم و امسال نیز ۲۸۰ تا ۳۰۰ هزار شغل پایدار ایجاد خواهیم کرد.
رضوی اضافه کرد: برای ایجاد این تعداد شغل بر اساس قانون برنامه ششم توسعه سالانه ۱۱ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم.
وی افزود: ۵۰ درصد این منابع باید براساس میزان جمعیت روستایی، نرخ بیکاری و در آمد سرانه استان هزینه شود.
معاون توسعه روستایی . مناطق محروم ریاست جمهوری تصریح کرد: اکنون درآمد روستاییان استان سیستان و بلوچستان کمترین درآمد روستاییان کل کشور است.
وی گفت: اولویت ما برای اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال درمناطق روستایی استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و چهارمحال بختیاری است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: براساس این قانون، معادن درجه یک، دو و سه که در حوزه روستا‌ها بدون مالکیت هستند به روستاییان واگذار می‌شود.
وی افزود: از جمله زمینه‌های بهبود فضای کسب و کار در مناطق روستایی موضوع پوشاک است، زیرا سالانه حدود ۱۲ هزارمیلیارد تومان پوشاک به طور رسمی و غیر رسمی وارد کشور می‌شود در حالی که امکان تولید آن در داخل وجود دارد.
رضوی اضافه کرد: گردش مالی سنگ‌های زینتی در دنیا سالانه یک هزار میلیارد دلار است و ایران یک چهارم معادن سنگ‌های زینتی و قیمتی را در اختیار دارد و پنجمین کشور مصرف کننده این سنگ‌ها است.
رضوی گفت: در این زمینه نیز می‌توان در مناطق روستایی و عشایری سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال کرد.
وی افزود: در اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی عجله نمی‌کنیم، اما باید سرعت داشته باشد.
رضوی گفت: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و سازمان برنامه و بودجه هر شش ماه یک بار از اجرای این قانون گزارش می‌دهند و ناظر بر اجرای آن هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار