آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۹۰۸
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

اعتبار اشتغالزایی روستایی صرف خرید املاک در شهر‌ها نشود

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به طرح ۱.۵ میلیارد دلاری اشتغالزایی روستایی گفت: این خطر وجود دارد که اعتبار مذکور را افرادی غیر از روستائیان دریافت کنند و یا به نام اشتغال در یک روستا گرفته شده و صرف خرید املاک در شهر‌ها شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس پاپی‌زاده نماینده مردم دزفول و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رادیو در مورد لایحه اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار اشتغالزایی روستایی گفت: با توجه به اینکه کسب اصلی در مناطق روستایی کشاورزی و دامپروری است و در این بخش یکی از چالش‌های جدی بحث سرمایه‌گذاری است دولت و مجلس به این نتیجه رسیدند که از منابع صندوق ذخیره ارزی به نفع توسعه روستایی و ایجاد اشتغال در روستا استفاده شود.
وی با بیان اینکه اکنون مبلغ بسیار خوبی برای این موضوع اختصاص پیدا کرده است و چیزی حدود یک و نیم میلیون دلار به آن اختصاص پیدا کرده، گفت:، اما اجرای این طرح چالش‌هایی نیز دارد که اگر به آن توجه نشود امکان شکست طرح وجود خواهد داشت.
پاپی‌زاده با اشاره به چالش‌های این طرح گفت: این خطر وجود دارد که سرمایه اختصاص یافته در این بخش به جای واگذاری به روستائیان به افراد دیگری واگذار شود که اساسا روستایی نیستند و یا به نام اشتغال در یک روستا با رویکرد دیگری مثلا صرف خرید و فروش املاک در سطح شهر‌ها شود که این ناشی از کمبود نظارت و بازرسی‌های لازم است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه مهمتر از اختصاص این سرمایه به بخش اشتغال روستایی به وجود آوردن چارچوب‌های نظارتی است گفت: دولت باید برای عملیاتی شدن این طرح، یک سیستم دقیق نحوه و چگونگی به کار گیری این تسهیلات را به وجود بیاورد.
وی با بیان اینکه برنامه بعدی دولت باید ایجاد طرح‌های مشاوره‌ای برای روستائیان علاقه‌مند به تولید باشد گفت: هدف این طرح ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و شهرهای زیر ده هزار نفر بوده است، اما اگر این طرح به درستی هدایت نشود و نقدینگی به سمت تولید نرود این امکان وجود دارد که در روستا‌ها باعث ایجاد تورم و در نتیجه بالا بردن هزینه زندگی در روستا‌ها و بدهکار کردن آن‌ها خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار