کد خبر:۶۳۳۲۰۳
محمدیان:

مشکل دین‌گریزی در دانشگاه نداریم/ استاد معارفی که انقلابی نباشد جایی در دانشگاه ندارد

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر انقلابی بودن اساتید معارف گفت: اگر استاد معارف انقلابی نباشد و نسبت به نظام متعهد نباشد قطعا جایی در دانشگاه ندارد.
در دانشگاه مشکل دین‌گریزی نداریم/ استاد معارفی که انقلابی نباشد جایی در دانشگاه نداردبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گردهمایی علمی اساتید و مدیران گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه آزاد که در سالن کتابخانه مرکزی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات در حال برگزاری است، گفت: سخت‌ترین درس درس معارف اسلامی است و این درس سهل ممتنع به حساب می‌آید چرا که استاد معارف قرار نیست فقط گذاره هایی را مطرح کند و برای آن‌ها استدلال بیاورد بلکه باید سعی کند ذهن دانشجو را برای پذیرش گزاره‌ها آماده کند اگر شب قبل در اخبار خبر مهمی گفته شود صبح استاد معارف باید پاسخگوی آن باشد اگر در مدیریت دانشگاه نیز اتفاقی بیفتد و دانشجو احساس خوبی نداشته باشد باز هم باید استاد معارف پاسخگوی آن مشکل باشد.

وی افزود: اگر دانشجو با مشکل مالی روبه رو است اولین کسی را که مقصر می‌داند استاد معارف است.

حجت الاسلام محمدیان با اشاره به اخبار مربوط به حقوق نجومی توضیح داد: اگر حقوق نجومی توسط عده‌ای در جامعه به وجود بیاید باید استاد معارف توجیه کند که همه اهل این کار نیستند و عده‌ای نامرد چپاول می‌کنند که البته برخوردی هم با آن‌ها صورت نگرفته و احتمالا استاد معارف مجبور می‌شود که از آن‌ها عذرخواهی کند که چند روزی برایشان اضطراب ایجاد شده و حتی حقوق فوق العاده‌ای هم برای این اضطراب به آن‌ها داده شود.

حجت الاسلام محمدیان در خصوص املاک نجومی نیز توضیح داد: چند نفر در این کشور املاک نجومی گرفتند، ولی استاد معارف باید پاسخگو باشد فردی مانند بابک زنجانی پیدا می‌شود و استاد معارف با اینکه حتی آن فرد را ندیده، ولی باید توضیح دهد که هر جایی گرگی پیدا می‌شود.

وی ادامه داد: در عین حال استاد معارف باید پاسخگوی بسیاری از مسائل باشد خصوصا در دانشگاه آزاد که دانشجو این سوال را از خود می‌پرسد که شهریه من در کجا هزینه می‌شود؟ اگر دانشجو احساس کند که در خرج بیت المال فساد وجود دارد بی اعتماد می‌شود امروز بخش زیادی از تاثیرگذاری معارف منوط به کاری است که ما مسئولان انجام می‌دهیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه لازم نیست کار فوق العاده‌ای انجام دهیم، توضیح داد: لازم نیست کار فوق العاده‌ای کنیم فقط کافی است که پارتی بازی نکنیم، رابطه بازی را کنار بگذاریم و خیلی به خانواده و بچه‌ها و فامیل خودمان و هم حزبی‌ها میدان ندهیم.

وی تصریح کرد: بسیاری از قریب به اتفاق دانشجویان ما قلب‌های نورانی، پاک و متدین دارند و اصلا به ظاهر این جوانان که به روز هستند نگاه نکنیم دل‌های آن‌ها مملو از صفاست.

حجت الاسلام محمدیان تاکید کرد: اگر مشکلی وجود دارد از ماست که به نام دین، اسلام و انقلاب در میدان آمده ایم، اما آنچنان که شایسته است ارزش‌ها را رعایت نکرده ایم اگر جایی مشکل وجود دارد به این تضاد‌ها برمی گردد که به اسم دین و خدا و پیغمبر کاری کردیم که با رفتار دین متضاد بود.

وی با تاکید بر اینکه ما مشکل دین گریزی نداریم، توضیح داد: عده‌ای هستند که می‌خواهند بگویند در دانشگاه دین گریزی وجود دارد، اما این قضیه درست نیست جوانان ما به دین علاقه مندند، اما شاید ما ارزش هایی را مطرح کردیم که با رفتار ما متضاد بوده و همین تضاد ذهن را به هم می‌ریزد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به انتصاب فرهاد رهبر در سمت رئیس دانشگاه گفت: من از آمدن شما خیلی خوشحالم چرا که با آمدن دکتر رهبر بسیاری از امید‌ها احیا شده و نیروهای ارزشی نیز واقعا امیدوار شدند، اما مسائلی در پژوهش، آموزش و مدیریت دانشگاه وجود دارد که باید اصلاح شود اگر این مسائل اصلاح شود بیش از ۹۰ درصد کار اساتید معارف هموار می‌شود.

وی گفت: دین یعنی مبارزه با ظلم، حرام خواری و حفظ بیت المال و استاد معارف باید آنچه را که اطلاع دارد بگوید و آنچه را که نمی‌داند تحقیق کند و پس از آن پاسخگوی دانشجو باشد.

حجت الاسلام محمدیان با تاکید بر انقلابی بودن اساتید معارف توضیح داد: اگر استاد معارف انقلابی نباشد و نسبت به نظام متعهد نباشد قطعا جایی در دانشگاه ندارد و باید با آن برخورد شود باید از این نظام دفاع کرد این نظام آسان به دست نیامده و خون شهیدان زیادی برای آن ریخته شده و کلاس‌های دانشگاه محصول این نظام است لذا ما از هیچ کار غلطی دفاع نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: همچنین باید در انتخاب اساتید حق التدریس دقت بیشتری کرد که افراد شایسته‌ای باشند و نسبت تعداد استاد به دانشجو نیز باید اصلاح شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به اهمیت فضای مجازی در دنیای امروز گفت: امروز فضای مجازی گسترده شده لذا باید اساتید در این زمینه آموزش ببینند و همچنین در برخی واحد‌ها می‌بینیم که نحوه تدریس درس وصایای امام خمینی در شأن امام نیست و برخی اساتید اصلا صلاحیت تدریس این دروس را ندارند همچنین بنا بود برای این درس شهریه اخذ نشود، اما گزارشاتی از برخی واحد‌ها رسیده که برای این درس شهریه دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: کمیته معارف در استان‌ها نیز باید ایجاد شود، چون بخشی از مشکلات باید در خود استان‌ها حل شود همچنین درس اختیاری آشنایی با مبانی دفاع مقدس درس مناسبی بود که گزارش هایی هم از استقبال دانشجویان رسیده و خواهشمندیم که مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار