بليت هاي کاغذي شرکت واحد اتوبوسراني تهران 20 فروردين جمع آوري مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۸۸

بليت هاي کاغذي شرکت واحد اتوبوسراني تهران 20 فروردين جمع آوري مي شود

با اجراي طرح جايگزيني كارت بليت الكترونيك به جاي بليط كاغذي، از 20 فروردين همزمان با پنجاه و چهارمين سالگرد تاسيس شركت واحد اتوبوسراني، بليت‌هاي كاغذي جمع‌آوري مي‌شود.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه، در پي انجام مطالعات و اقدامات كارشناسي و اجراي موفق طرح آزمايشي استفاده از كارت‌ بليت الكترونيك در چند خط از خطوط شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه و با توجه به تجهيز تمامي اتوبوس‌هاي بليتي اين شركت به دستگاه‌هاي كارت خوان،‌ كارت بليت الكترونيك اعتباري از 14 فروردين با مبلغ 15هزار ريال - كه 10 هزار ريال مبلغ شارژ و 5 هزار ريال مبلغ كارت است- به شهروندان ارائه مي‌شود.

شهروندان تهراني مي‌توانند كارت‌بليت‌هاي الكترونيك را از طريق باجه‌هاي بليت فروشي و ايستگاه‌هاي مترو تهيه كنند.

اين گزارش حاكي است،‌ با اجراي اين طرح و از 20 فروردين همزمان با پنجاه و چهارمين سالگرد تاسيس شركت واحد اتوبوسراني، بليت‌هاي كاغذي جمع‌آوري مي‌شود.

شركت‌ واحد اتوبوسراني تهران و حومه با اشاره به طرح جمع‌آوري بليت‌هاي كاغذي از شهروندان تهراني خواسته تا نسبت به تهيه كار‌ت‌ بليت‌هاي الكترونيك اقدام كنند.

بر اساس اين گزارش، در صورت اتمام مبلغ شارژكارت، شهروندان مي‌توانند با مراجعه به باجه‌هاي فروش بليت و تحويل آن‌ها، فقط با پرداخت هزينه شارژ به مبلغ 10 هزار ريال كارت ديگري دريافت كنند.

در حال حاضر باجه‌هاي فروش بليت مستقر در ايستگاه‌هاي مترو و همچنين ميادين قدس،‌ تجريش، اختياريه، پايانه حقاني و بلوار ارتش نسبت به شارژ كارت‌ بليـت‌هاي الكترونيك مبادرت مي‌ورزند.

شركت‌ واحد اتوبوسراني تهران و حومه تاكيد كرده است درصورتي كه شهروندان تهراني به هنگام استفاده از اتوبوس‌ها، كارت‌ بليت‌الكترونيك در اختيار نداشته باشند، مي‌توانند با پرداخت وجه كرايه خود به صورت نقدي، از راننده اتوبوس تقاضاي دريافت بليت تك نفره كنند كه توسط دستگاه‌هاي كارت خوان صادر و تحويل مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار