افتهها نشان میدهد افرادی که مغزیجات آجیلی میخورند نه تنها اضافه وزن کمتری دارند بلکه از شانس ۵ درصدی کاهش ریسک چاقی و اضافه وزن هم برخوردارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یافتهها نشان میدهد افرادی که مغزیجات آجیلی میخورند نه تنها اضافه وزن کمتری دارند بلکه از شانس ۵ درصدی کاهش ریسک چاقی و اضافه وزن هم برخوردارند.
در گذشته این تصور وجود داشت که مغزیجات آجیلی یک ماده غذایی پرچرب با کالری بالا هستند، و گزینه مناسبی برای افرادی که میخواهند کاهش وزن داشته باشند نیست.
اما حال محققان دریافته اند که مغزیجات آجیلی منبع غنی انرژی، چربیهای خوب، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوشیمیاییها هستند.
مغزیجات آجیلی با انواع فواید سلامت، از جمله پیری سالم و عملکرد حافظه، مخصوصا در افراد مسن، مرتبط است.