به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر عباس صاحب قدم لطفي گفت: نتايج تحقيقات مرکز ملي موش تراريخت در درمان، پيشگيري و توليد دارو استفاده مي شود.
وي با اشاره به راه اندازي مرکز توليد موش ترانس ژنيک در اين پژوهشگاه افزود: مرکز ملي موش تراريخت از محل اعتباراتي که سال گذشته معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از طريق ستاد زيست فناوري در اختيار ما قرار داده بود راه اندازي شده که در حال حاضر 60 درصد زير ساخت و تجهيزات آن آماده و راه اندازي خواهد شد.
رئيس پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري با تاکيد بر اينکه اين مرکز از همکاري متخصصان ايراني خارج از کشور چون پرفسور نيرنيا برخوردار است تصريح کرد: پروسه انتقال تکنولوژي به طور جداگانه طي قراردادي به امضا رسيد که يک فاز آن اجرايي شده و دو فاز از انتقال تکنولوژي باقي مانده است که با يک کارگاه آموزشي اجرايي مي شود.
لطفي با تاکيد بر اينکه مرکز موش ترانس ژنيک مرکزي ملي است اضافه کرد: تعهد ما ارائه خدمات اين مرکز به سراسر کشور است.
وي با اشاره به اهميت اين مرکز يادآور شد: توليد موش ترانس ژنيک براي مطالعات محققان در حوزه هاي مختلفي چون توليد دارو، درمان بيماري ها و مطالعات پيشگيري بسيار مهم است؛ چرا که اين مدل حيواني مي تواند براي اجراي تحقيقات اين حوزه از جمله دست ورزي ژني، انتقال ژن و سرکوب يک ژن و ساير موارد موثر باشد.
رئيس پژوهشگاه ملي مهندسي ژنتيک و زيست فناوري با تاکيد بر اينکه راه اندازي مرکز موش هاي دست ورزي شده مي تواند زمينه خوبي براي محققان اين حوزه باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 60 درصد از اين مرکز راه اندازي شده است و اميدواريم در سال آينده اين مرکز به طور کامل تکميل شود./انتهاي پيام/