دفاع محتشمی پور از سردهندگان شعار «نه غزه نه لبنان»
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۷۳۹
در گفت و گو با یک رسانه اصلاح طلب مطرح شد؛

دفاع محتشمی پور از سردهندگان شعار «نه غزه نه لبنان»

رئيس كميته صيانت از آراء ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوي با اشاره به سردادن شعار نه غزه نه لبنان  توسط حامیان اقلیت سبز گفت: سردهندگان اين شعار، نه با غزه مخالف هستند و نه با لبنان، بلکه درمقطعي، اعتراض خود را به عملکرد ناصواب برخي افراد و جريانات در زمينه مسائل داخلي عنوان داشته اند.  

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو» علي اكبر محتشمي پور در بخشي از گفت و گوي خود با خبرگزاري كار ايران گفت: بديهي است که وقتي در داخل کشور از انسجام و وحدت بين اقشار مختلف و تعامل و همراهي بين احزاب و شخصيت‌هاي سياسي برخوردار باشيم، نقش ايران درتحولات جهان اسلام و درعرصه بين‌الملل، بيشتر و مؤثرتر خواهد بود، اما هنگامي که درگير منازعات داخلي شديم، حل اين منازعات بر حضور فعالانه درعرصه بين‌المللي غلبه کرده و انفعال را در پي خواهد داشت؛ در نتيجه تضعيف جايگاه ايران و کاسته شدن از قدرت نقش‌آفريني در اين عرصه‌ها را شاهد خواهيم بود.

دبيرکل سابق دبيرخانه حامي انتفاضه مردم فلسطين مجلس شوراي اسلامي با اشاره به نقش آمريكا در خصوص مسئله فلسطين، گفت: اساساً بايد دانست که تلاش دول غربي، از جمله آمريکا، نه در راستاي استيفاي حقوق ملت فلسطين، بلکه در راستاي حفظ امنيت و تماميت رژيم صهيونيستي، به عنوان عامل تأمين منافع خود است و طرح تشکيل دو دولت که اوباما نيز پيگير آن است، يک انحراف جدي از اصل مناقشه فلسطين و رژيم غاصب صهيونيستي است، زيرا ما معتقديم موجوديت، پايه و بنيان وجودي چنين رژيمي زير سؤال است، نه مباحثي از اين دست که آيا اسرائيل بايد به مرزهاي پيش از جنگ 6 روزه با اعراب بازگردد يا پايبند به کنوانسيون‌هاي بين‌المللي باشد؟

اين سخنان محتشمي پور در حالي بيان مي شود كه در طول 8 ماه فتنه گري عوامل فتنه در ايران كه از حمايت‌هاي مستقيم رژيم صهيونيستي در طول اين دوران برخوردار بودند، در روز جهاني قدس حاميان نامزد شكست خورده اصلاح طلبان كه محتشمي پور رياست كميته صيانت از آراي اين نامزد شكست خورده را بر عهده داشت، با سر دادن شعارهايي به نفع اسرائيل، سعي داشتند موضوع اصلي اين روز بزرگ كه حمايت از مردم مظلوم فلسطين بود را به نفع اسرائيل غاصب تمام كنند و در اين ميان دبير كل دبيرخانه حمايت از انتفاضه مردم فلسطين هيچگونه موضعي را در قبال اين حركت ضد ديني از خود نشان نداد.

محتشمي پور پس از گذشت 7 ماه از روز جهاني قدس و اقدام سخيف اقليت سبز لب به سخن گشود ولي اينبار در تطهير چهره حاميان فتنه در پاسخ به اين سوال مبني بر اينكه «فکر مي‌کنيد گرايش هاي فکري و سياسي افرادي که در برخي از تجمعات شعار «نه غزه، نه لبنان...» را سردادند و صحت محتواي اين شعار چيست؟»، تصريح کرد: دراينکه اين شعار، شعاري انحرافي و اگر دقيق بنگريم ضد ملي است، ترديد نيست؛ اما بايد بين طراحان اين شعار انحرافي که مبتني بر يک شالوده فکري، آگاهانه سعي در اشاعه آن را داشتند با کساني که صرفاً بر پايه‌هاي هيجانات سياسي آن را سردادند، تفاوت قائل شد.

وي در ادامه اقليت سبزي كه در روز قدس ماهيت ضد استكباري آن را زير سوال بردند، طيف قابل توجهي از مردم ايران مي خواند و مي گويد: اين شعار (نه غزه، نه لبنان،...)برگرفته از تفکري است که اساساً با انقلاب اسلامي و بالطبع با آرمان‌هاي برخواسته از آن مخالف است و اين مقوله جديدي نيست، اما متهم کردن طيف قابل توجهي از مردم ايران که همواره به خلق و خوي ضد ظلم و طرفدار مظلوم بودن، شهرت دارند، به اين تفکر انحرافي جفاي بزرگي است. واقعيت امر آن است که سردهندگان اين شعار، نه با غزه مخالف هستند و نه با لبنان، بلکه درمقطعي، اعتراض خود را به عملکرد ناصواب برخي افراد و جريانات در زمينه مسائل داخلي در واکنش با اعتراض و مخالفت با شعارهايي که بعضاً اين افراد وجريانات خود را داعيه‌دار آن قلمداد مي‌کردند، نشان دادند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار