کد خبر:۶۳۷۴۷۶
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد ۲۰ هزار شغل خانگی تا پایان ۹۶

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای توسعه مشاغل خانگی در ۸ استان برای ۲۰ هزار نفر حدود ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تا پایان سال ۹۶ در نظر گرفته شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی، وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در انعقاد قرارداد توسعه مشاغل خانگی در هشت استان برای ۲۰ هزار نفر با بیان اینکه از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر متقاضی شغل خانگی، یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر مجوز فعالیت دریافت کرده اند گفت: برای توسعه مشاغل خانگی در ۸ استان برای ۲۰ هزار نفر حدود ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تا پایان سال ۹۶ در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اولین قدم در مسیر اشتغالزایی ایجاد فرصت‌های شغلی و آماده سازی افراد برای تبدیل این فرصت‌ها به شغل است گفت: از هر ظرفیتی حتی ظرفیت‌های نهفته برای ایجاد فرصت‌های شغلی باید استفاده کنیم. به عنوان مثال در برنامه‌ای که در حوزه آی سی تی تدوین کردیم طی دوسال توانستیم ۳۲۰ هزار شغل را فرصت یابی کنیم و با متغییر هایی این فرصت‌ها را به شغل تبدیل کنیم. گام بعدی ما در این حوزه بخش گردشگری است.

وی در ادامه گفت: طی ۱۸ ماه گذشته از فرصت‌یابی‌های جدید شغلی نتیجه خوبی گرفتیم و مدعی هستیم که سیاست اشتغال را در دولت یازدهم و دوازدهم در دستور کار قرار داده‌ایم.

ربیعی دنبال کردن سیاست تولید و رشد را از مهمترین برنامه‌های کشور خواند و گفت: همواره اشتغال ذیل سیاست رشد و تولید تعریف می‌شد در حالی که سیاست اشتغال مسیر‌های متفاوتی را طی می‌کند و می‌تواند منجر به رشد و تولید شود.

وی با بیان اینکه سیاست تولید و رشد الزاماً نمی‌تواند منجر به اشتغالزایی شود گفت: اشتغالزایی از طریق دستیابی به رشد کلاسیک، اشتغالزایی از طریق برنامه‌های مربوط به اشتغال فراگیر و اشتغالزایی از طریق اشتغال خانگی از جمله مسیرهای مختلف این حوزه هستند.

ربیعی با بیان اینکه اشتغال خانگی کم اهمیت و کاذب نیست گفت: متأسفانه ما دچار عدم درک درست از تعاریف هستیم. به عنوان مثال اگر اشتغال خانگی را با فضای مجازی متصل کنیم مفهوم اشتغال در حوزه آی سی تی بعد جدیدی می‌گیرد.

وزیرکار با تأکید بر اینکه دسته‌ای از شغل‌های قدیمی و جدید را در حوزه مشاغل خانگی می‌توانیم دنبال کنیم، گفت: امروز مسئله اصلی ما رسمی و پایدار کردن مشاغل خانگی است. به زودی نیز نوعی از بیمه تامین اجتماعی ارزان قیمت رونمایی خواهیم کرد تا بتوانیم از این طریق گام بزرگی به سمت رسمی کردن مشاغل برداریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: جهاد دانشگاهی ذیل این تفاهمنامه به راهنمایی، مشاوره و ارزیابی متقاضیان و ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌پردازد و فعالیت‌های پشتیبانی شبکه‌ای را در دستور کار قرار خواهد داد.

وی درباره نحوه اجرای این طرح گفت: در فاز نخست این طرح طی نیمه دوم امسال در هشت استان شامل «آذربایجان غربی، چهارمحال بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، کردستان، کرمانشاه و لرستان» طرح اجرا خواهد شد که ۸۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه برای این طرح در نظر گرفته‌ایم.

ربیعی در ادامه با بیان اینکه ۲ میلیون ۳۰۰ هزار نفر طی ۵ سال اخیر متقاضی مشاغل خانگی بوده‌اند گفت: برای یک میلیون ۳۶۰ هزار متقاضی مجوز صادر و به ۶۰۰ هزار نفر، ۲ هزار ۴۰۰ میلیارد تومان نیز تسهیلات اعطا کردیم؛ که از این تعداد ۶۰ درصد توانستند پایداری شغلی بیش از چهار سال داشته باشند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: از ابتدای دولت یازدهم تا پایان شهریور ماه سال ۹۶، ۵.۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید اعطا شده است که ۴ هزار ۸۰۰ میلیارد تومان برای ۳۷۹ هزار طرح در حوزه اشتغال بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار