کد خبر:۶۳۷۵۰۲
وقتی جای شاکی و متهم عوض می‌شود؛

شکایت فرماندار آذرشهر از تشکل دانشجویی/ مسئولینی که به جای پاسخگویی در مورد مشکلات استان منتقدان را به دادگاه می‌کشند

فرماندار آذرشهر به جای پاسخگویی در مورد عدم کنترل سیل با وجود اطلاع‌رسانی قبلی رئیس سازمان هواشناسی استان آذربایجان شرقی از نشریه دانشجویی دانشگاه شهید مدنی به علت اعتراض به این اهمال‌کاری فرمانداری شکایت کرد!
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حکایت شکستن قلم‌ها، حکایت مدیرانی است که امروز تعدادشان روز به روز بیشتر می‌شود. پس از دخالت‌های یک نهاد خارج دانشگاهی به نام فرمانداری آذرشهر در مسائل دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و تلاش برای لغو حضور و سخنرانی افراد انقلابی همچون حسن عباسی، رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال در دانشگاه شهید مدنی امروز نوبت به شکایت و شکایت‌کشی علیه دانشجویان و منادیان مظلومیت مردم آذرشهر در سیل ویرانگر کشیده است.

چند ماه از ایام انتخابات ریاست جمهوری سپری شده و نه تنها از ساختارشکنی‌های نامزد منتخب خبری نیست؛ بلکه در مهره‌چینی‌های داخلی و همچنین اتخاذ مواضع بین‌المللی می‌توان به عقب نشینی‌های مشهودی پی برد. علت عقب‌نشینی‌ها از مواضع غیراصولی شرح مفصلی است که فرصت مجزایی می‌طلبد.

اما گویا برخی از مدیران و فرمانداران دولت دوازدهم همچنان در حال و هوای ایام انتخابات باقی مانده و درصدد قلع و قمع منتقدین دانشجویی برآمده‌اند.

محمد طاهری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذرشهر در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ماجرا از این قرار است که بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در ایام انتخابات نشریه‌ای با عنوان «فریاد بی‌حنجره» به چاپ رسانید و به نقد از دولت پرداخت که در نهایت مورد شکایت فرماندار آذرشهر قرار گرفت. اکنون برای مدیر مسئول آن نشریه دانشجویی قرار ضمانت صادر شده و با اتهام توهین، افترا و نشراکاذیب منتظر تشکیل دادگاه صالحه است. این شکایت فرماندار از مسئولین نشریه به علت کینه از روشنگری‌های دانشجویان بسیجی در قضیه سیل آذرشهر و مقاومت در برابر لغو سخنرانی حسن عباسی است.


شکایت فرماندار آذرشهر از تشکل دانشجویی/  اصلی‌ترین متهم سیل اخیر در مقام مدعی


طاهری افزود: در متن شکایت به نشر اکاذیب، و افترا و تشویش اذهان عمومی به دولت در ایام انتخابات اشاره شده است در حالیکه نگفته‌اند کدام خط یا بند توهین و افترا است. شکایت یک مدیر دولتی از تشکل دانشجویی و پیگیری مستمر این پرونده نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از امور دستگاه دولتیِ مذکور، صرف برخورد با معترضین و منتقدین شده است؛ گویا حل مشکلات معیشتی، عمرانی و پیگیری اقتصاد مقاومتی از اولویت فرماندار آذرشهر عدول کرده و شکایت از تشکل دانشجویی به متن اصلی آن مقام دولتی بازگشته است.


شکایت فرماندار آذرشهر از تشکل دانشجویی/  اصلی‌ترین متهم سیل اخیر در مقام مدعی


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذرشهر تاکید کرد: مسئولی که باید انتقادات و فعالیت‌های سیاسی جنبش دانشجویی را به دیده منت گذاشته و آنها را به فرصت خدمت به مردم تبدیل کند، خود را در مقابل یک تشکل قرار داده است.

وی تصریح کرد: آقای فرماندار به اتهام بی‌توجهی در بازدارندگی تلفات سیل اخیر آذرشهر (اردی‌بهشت ماه) باید در میز محاکمه حاضر می‌بود؛ اما امروز در سایه غفلت نمایندگان مردم و عدم مطالبه کافی، خود و دستگاه مربوطه را به مدعی تبدیل کرده و زمان خدمت به مردم را صرف حذف منتقدین می‌کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذرشهر خاطرنشان کرد: بنا به گفته رئیس سازمان هواشناسی استان، احتمال وقوع سیل در آذرشهر و عجب شیر، هشت ساعت قبل برای دستگاه‌های اجرایی اطلاع رسانی شده بود http://www.anaj.ir/News/ ۸۹۲۲۴؛ لذا مسبب اصلی جانباختگان حادثه سیل را فردی جز مسئول عالی‌ترین دستگاه اجرایی آن شهرستان نمی‌توان تصور کرد.

وی در ادامه گفت: فرماندار پاسخگویی به مطالبات مردم را در شان خود نمی‌دانند و به جای پاسخگویی تنها شکایت می‌کنند و در شکایت‌شان هم تنها نگران تشویش اذهان عمومی نسبت به خود هستندآ ایشان از روشنگری دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در مورد سهل انگاری فرمانداری در کنترل سیل کینه به دل گرفته‌اند و به جای پاسخگویی از نشریه به علت نقد از دولت در ایام انتخابات شکایت کرده‌اند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذرشهر عنوان کرد: فرماندار آذرشهر از تک تک افراد نشریه شکایت کرده تا شاید با گرفتن حکم جلب حتی یک نفر از بچه‌های نشریه بتواند کینه خود را تلافی کند. شعار حقوق شهروندی و آزادی بیشتر دولت یازدهم و دوازدهم روحانی با رویکردهای این‌چنینی مدیران او در تناقض کامل است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار