آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۸۹۷۳
معاون وزیر راه و شهرسازی:

از سال 92 تاکنون قیمت مسکن ۱.۶ برابر و اجاره‌بها ۱.۵ برابر نرخ تورم افزایش یافته

معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش ۱۰۶ برابر قیمت زمین در بازه زمانی سال های ۷۹ تا ۹۲ خبر داد و گفت: از سال ۹۲ تا امروز قیمت مسکن ۱.۶ برابر نرخ تورم افزایش یافته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حامد مظاهریان در هفدهمین همایش سیاست‌های توسعه‌ای مسکن با اشاره به افزایش نرخ اجاره بهای مسکن در چهار سال اخیر، اظهار کرد: در حوزه ساخت و ساز دولت نباید به صورت مستقیم وارد این بخش شود، یکی از برنامه‌های ما در این رابطه افزایش قدرت خرید خانوارهاست.

وی با یادآوری این که از سال ۱۳۷۹ تا سال ۱۳۹۲ قیمت زمین در کشور ۱۰۷ برابر و نرخ اجاره ب‌ها ۶۱ برابر شده است، تصریح کرد: همچنین نرخ تورم نیز ۳۷ برابر شده و در مجموع طی مدت یاد شده قیمت تقریبا سه برابر نرخ تورم افزایش یافته است.

وی با اشاره به این که از سال ۹۲ تا امروز قیمت مسکن ۱.۶ برابر نرخ تورم و اجاره ب‌ها ۱.۵ برابر نرخ تورم افزایش یافته است از تمرکز بر افزایش قدرت خرید زوج‌های جوان، توجه به باسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و اجرای طرح مسکن اجتماعی و حمایتی را از جمله برنامه‌های دولت در حوزه مسکن اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار