کد خبر:۶۴۰۱۰۶
روز گذشته؛

مراسم روز جهانی ورزش دانشگاهی به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی به میزبانی پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم بزرگداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی با حضور معاون وزیر علوم، مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان و نمایندگان انجمن های ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید. 
سید حسن صدوق رئیس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه تن انسان ارابه روح انسان است گفت: ارابه همه ابعاد عاطفی، معنوی، دوست داشتن، محبت کردن و مردم را دوست داشتن ، به حق خود قانع بودن و حق دیگران را به رسمیت شناختن است و همه این ها زمانی میسر است که ارابه روح انسان در وضعیت متعادل و سلامت باشد پس بنابراین ورزش نیاز ذاتی انسان است.
صدوق در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: اولین مسئولیت هر انسانی حفاظت و صیانت از خویش است حتی در انجام مسائل عبادی نیز ویژگی صیانت تن محترم شمرده شده است زیرا صیانت تن مقدمه صیانت نفس است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: در بعد ورزش دانشگاه همه ما می دانیم که زمانی ما در کار دانش آموزی، دانش آموختن، پژوهش و سایر امور دانشگاهی موفق خواهیم بود که از تن سالم برخوردار باشیم و برای سالم نگه داشتن تن ورزش کردن ضروری است.
/مراسم روز جهانی ورزش دانشگاهی به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد 
مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به مناسبت روز جهانی ورزش دانشگاهی در دانشکده فنی و مهندسی شهید عباسپور تهران با بیان اینکه بزرگداشت روز جهانی ورزش‌های دانشگاهی برای دومین مرتبه برگزار می‌شود گفت: امسال این مراسم با تاخیر چند روزه برگزار شد چرا که قصد داشتیم انجمن‌های ورزشی دانشجویی حضور گسترده‌ای در این مراسم داشته باشند تا با هم‌افزایی هر چه بیش‌تر به سمت توسعه و رشد ورزش‌های دانشگاهی گام برداریم.
صدیقی با اشاره به اینکه افتخارات زیادی در حوزه ورزش قهرمانی توسط دانشجویان ورزشکار ایران به دست آمد که مهم‌ترین آن‌ها کسب عناوین ارزشمند در رقابت‌های یونیورسیاد دو دوره اخیر بود افزود: کما این که در یونیورسیاد کره جنوبی تیم ایران به عنوان نهم رسید و امسال نیز در یونیورسیاد تایوان، تیم ایران موفق شد در میان ۱۴۴ کشور جهان به عنوان ارزشمند دهم برسد.
رییس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: در این دوره از رقابت‌های یونیورسیاد ۸۵ دانشجوی ایران شرکت داشتند که ۳۰ درصد کاروان ایران را دختران دانشجو تشکیل دادند و خوشبختانه نمایش بسیار خوبی داشتند که جا دارد از همکاری بخش‌های مختلف ورزش دانشگاهی و وزارت ورزش و کمیته المپیک نیز قدردانی کنیم.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر با مشکل تحرک نداشتن نسل جوان مواجه هستیم تصریح کرد: در سال ۹۵ طبق آمار اخذ شده ۳۰ درصد دختران دانشجو و ۲۲ درصد پسران دانشجو هیچ فعالیت ورزشی در طول هفته نداشته‌اند که برای جلوگیری از این مشکل و بهبود آمار افزایش فضاهای ورزشی، گسترش فعالیت‌ انجمن‌های ورزشی و برنامه‌ریزی برای حضور هرچه بیش‌تر دانشجویان در فعالیت‌های ورزشی مورد تاکید قرار گرفت.
صدیقی خاطرنشان کرد: مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی از دیگر اقداماتی بود که مورد توجه قرار گرفت و تعداد این مراکز امسال به ۸۰ مرکز خواهد رسید که در این مراکز ضعف‌های اسکلتی، قامتی و بدنی ورزشکاران و هم‌چنین مشکلاتی نظیر چاقی، صافی کف پا، گودی کمر و ... با بررسی‌های پزشکی مشخص می‌شود، سپس به دانشجویان راهکارهای پیشگیری و درمان آن‌ها داده خواهد شد و نتایج این ارزیابی‌ها نیز به زودی از سوی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 مراسم روز جهانی ورزش دانشگاهی
محمد پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه ورزش دانشگاهی به عنوان موتور محرک ورزش کشور نقش اساسی دارد افزود: توجه به آن می‌تواند از زوایای مختلف مورد عنایت قرار گیرد.
پورکیانی با بیان اینکه برگزاری گردهمایی هایی که دانشجویان داوطلب ورزشی به عنوان بازوان اجرایی کمک می کنند یکی از این الگو هاست گفت: دانشجویان ورزشکار و انجمن های ورزشی دانشگاه ها به عنوان نماد تعامل بین بخش دانشجویی و بخش مدیریت دانشجویی الگوی مناسبی برای مدیریت ورزش کشور هستند.
مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم با گرامیداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی و تبریک این روز به دانشجویان گفت:‌ ورزش دانشگاهی در ایران پتانسیل بسیار بالایی دارد و نیازمند حمایت همه‌جانبه بخش‌های مختلف است.
وی در بحث تامین فضاهای ورزشی افزود: هر چند اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و در سال گذشته میزان سرانه فضاهای ورزشی یک متر و ۱۸ سانتی‌متر در دانشگاه‌ها بود که تا پایان امسال به یک متر و نیم خواهد رسید.
پورکیانی با اشاره به تجهیز ۱۰۰ خوابگاه به امکانات ورزشی خاطرنشان کرد: دانشجویان ما زمان‌های زیادی را در خوابگاه‌های خود می‌گذارند بر همین اساس با حمایت‌های بسیار خوب مسوولان وزارت علوم ۱۰۰ خوابگاه را به امکانات ورزشی تجهیز کردیم و امسال نیز همین تعداد خوابگاه به وسایل ورزشی و سالن بدنسازی مجهز می‌شوند تا دانشجویان هر چه بیش‌تر به سمت فعالیت‌های ورزشی سوق پیدا کنند.
مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم با اشاره به این که در دنیا توجه ویژه‌ای به بحث ورزش دانشگاهی و پتانسیل آن در حمایت از مدال‌آوری کشورها می‌شود گفت: چند روز پیش رییس کمیته بین‌المللی المپیک در بازدید از یکی از دانشگاه‌های خارجی عنوان کرد ورزش دانشگاهی ظرفیت بسیار زیادی برای پیشرفت دارد و بر همین اساس IOC و فدراسیون جهانی ورزش دانشگاهی تفاهم نامه‌ای را به امضا رساندند تا هر چه بیش‌تر از ظرفیت‌های ورزش دانشگاهی استفاده کنند.
وی با تاکید بر حمایت تربیت‌بدنی وزارت علوم از توسعه انجمن‌های ورزشی در دانشگاه‌ها گفت: انجمن‌های ورزشی به واسطه ارتباط نزدیکی که با دانشجویان دارند می‌توانند نقش ویژه‌ای در کشاندن آن‌ها به سمت فعالیت‌های ورزشی داشته باشند.
پورکیانی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۶۵۰۰ دانشجو عضو انجمن‌های ورزشی دانشگاه‌ها هستند افزود:با توجه به حمایت ویژه مسوولان وزارت علوم از انجمن‌های ورزشی و تخصیص نیم میلیارد تومان به آن‌ها مطمئنا شاهد حضور هر چه بیشتر دانشجویان در این انجمن‌ها خواهیم بود.
مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم به راه‌اندازی انجمن رباتیک و هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: مطمئنا این انجمن ظرفیت‌های بسیار خوبی را در اختیار توسعه ورزش دانشگاهی خواهد گذاشت که از جمله آن‌ها ربات‌های تحلیل‌کننده مسائل فنی در رشته‌های مختلف ورزشی است که می‌تواند به ورزش ملی ایران کمک زیادی کند و هم‌چنین انجمن کارآفرینی و اشتغال‌زایی نیز چند ماه پیش ایجاد شد تا در زمینه توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی به فعالیت بپردازد.
وی با تاکید بر این که به دنبال این هستیم تا دستیابی دانشجویان به امکانات ورزشی سهل‌الوصول باشد تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه تمام ورزشی و تجهیز هر چه بیش‌تر خوابگاه‌ها به امکانات ورزشی می‌تواند نقش ویژه‌ای در این راستا ایفا کند تا هر دانشجویی که اراده کرد بتواند با حداقل مشکل از امکانات ورزشی استفاده کند و ما اولین اداره کل وزارت علوم هستیم که برنامه پنج ساله ورزش‌های دانشگاهی را تدوین و به تصویب رساندیم و بر اساس این برنامه پنج ساله حرکت می‌کنیم.
 
بر اساس تصمیمات نوامبر سال 2016 یونسکو در پاریس روز 20 سپتامبر ( 29 شهریور) روز جهانی ورزش دانشگاهی نام گرفته است که اصل اهمیت ورزش در دانشگاه ها و توسعه و تحکیم آن در کشور های مختلف مقصود اصلی این نام گذاری بوده است.
دانشگاه تهران برگزار کننده اولین سال بزرگداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی در ایران بود و امسال دانشکده فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی میزبان گرامیداشت این روز بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار