کد خبر:۶۴۰۷۶۳
سفیر ایران در هند:

آمریکا قصد دارد ایران را از بازار انرژی هند محروم کند

سفیر ایران در مصاحبه با یک روزنامه هندی اظهار داشت که تکمیل پروژه چابهار به نشانه تداوم تعهد دهلی نو به ایران است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا انصاری» سفیر ایران در هند در سخنانی گفت که حتی تغییر سیاست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز بر روابط هند و ایران تاثیر نخواهد گذاشت و توسعه پروژه بندر چابهار همچنان ادامه دارد.

به نوشته روزنامه «هندو» انصاری در مصاحبه‌ای اختصاصی گفت: «آمریکا قصد دارد ایران را از بازار انرژی هند محروم کند و در تلاش است تا هند را به کاهش تجارت نفت با ایران مجبور کند.»

وی درباره اظهارت اخیر رئیس جمهور آمریکا علیه ایران افزود: «فکر نمی‌کنم که سخنان جدید این کشور درباره ایران تاثیری فوری بر روابط ما بر هند بگذارد. مشکل ما با هند بابت پرداخت‌های مالی (طلب‌ها) حل شده است.»

سفیر ایران در هند در ادامه این گفت‌و‌گو اظهار داشت: «می‌خواهیم روابط خوبی با هند داشته باشیم و البته متوجه شده ایم که باید با کشورهای مختلف در تماس باشیم و به قول معروف تخم‌مرغ‌های خود را در سبد های بسیاری بگذاریم. با این حال، می‌خواهیم که سیاست هند با ایران تحت تاثیر دیگران قرار نگیرد.»

انصاری در خاتمه این مصاحبه تکمیل پروژه چابهار را به نشانه تداوم تعهد هند به ایران برشمرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار