کد خبر:۶۴۰۹۵۹

گروهک «فرقان» خواستار پیوستن به طرح آتش بس در سوریه شد

با موفقیت‌های چشمگیر رزمندگان سوری، گروهک «فرقان» وابسته به گروه تروریستی «ارتش آزاد» سوریه که در جنوب «دمشق» فعال است، خواستار پیوستن به طرح آتش بس در سوریه شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رصد مقاومت اسلامی نُجَباء، با موفقیت‌های چشمگیر رزمندگان سوری، گروهک "فرقان" وابسته به گروه تروریستی "ارتش آزاد" سوریه که در جنوب "دمشق" فعال است، خواستار پیوستن به طرح آتش بس در سوریه شد.
خبر دیگر اینکه اخیرا ارتش سوری و رزمندگان بسیجی گروه تروریستی داعش را در مناطق شرقی شهر "دیرالزور"، به محاصره خود درآوردند.
همچنین در یک حمله هوایی «بسام الدخیل» معروف به «ابوعبدالرحمن بشائر»، یکی از مهمترین سرکرده‌های داعش در "القریتین" واقع در حومه "حمص" سوریه به هلاکت رسید.
 
گروهک «فرقان» خواستار پیوستن به طرح آتش بس در سوریه شد 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار