آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۵۱۸

ترفند جدید اپل برای ایجاد بازار کاذب

شرکت اپل با هدف جذب مشتری بیشتر و ایجاد تقاضای کاذب در بازار، محصول جدید خود را به طور محدود به بازار عرضه می‌کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، همان طور که پیش بینی شده بود، به نظر می رسد که شرکت اپل عرضه آیفون ایکس را به صورت محدود آغاز کند. امروز خبری منتشر شد که در آن یکی از تحلیلگران برجسته حوزه تکنولوژی، از عرضه تعداد محدود 2 تا 3 میلیون آیفون ایکس در دو هفته ابتدایی تحویل این محصول، خبر داده است.

گزارش های قبلی نشان دهنده آن بود که شرکت اپل با کمبود دوربین جدید مربوط به تشخیص چهره و تکنولوژی مادون قرمز نقطه ای مواجه است. حال گزارشی تازه، خبر از مشکل این شرکت با آنتن جدید و دوربین زاویه دید عریض آیفون ایکس می دهد. به گزارش موسسه تحقیقاتی KGI، مشکلات اپل اواخر ماه نوامبر حل خواهد شد و این گوشی بعد از آن با محدودیت تولید روبرو نخواهد شد.

به عقیده برخی دیگر از تحلیلگران اقدام اپل در عرضه محدود آیفون ایکس ترفندی تبلیغاتی برای جذب مشتری بیشتر و به اصطلاح تشنه کردن بازار است.

قرار است آیفون ایکس از تاریخ 3 نوامبر(12 آبان ماه) به دست خریدارانی که این گوشی را پیش خرید کرده اند برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار