کد خبر:۶۴۱۶۲۹
ایکانومیک تایمز:

آمریکا به هند در مورد روابط تجاری با ایران هشدار داد

یک مقام ارشد دولت آمریکا به هند در مورد روابط تجاری با ایران به ویژه توسعه بندر چابهار هشدار داد و از همه کشورها خواست تا در مورد شرکای تجاری‌شان در ایران به دقت فکر کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ایکانومیک تایمز، چند روز پس از اینکه دونالد ترامپ ایران را تهدید کرد که از برجام خارج می‌شود، یک مقام آمریکایی گفت: دهلی نو باید تصمیماتش در ارتباط با ایران را بر اساس منافعش اتخاذ کند.

این مقام ارشد دولت ترامپ در پاسخ به پرسشی در مورد توسعه بندر استراتژیک چابهار توسط هند که به دهلی‌نو امکان دسترسی به افغانستان و آسیای مرکزی را می‌دهد، گفت: در عین حال، کشور‌ها باید در مورد شرکای تجاری‌شان در ایران به دقت فکر کنند.

وی گفت: «هند باید تصمیمات خود را بر اساس اینکه چگونه منافع خود را می‌بیند، اتخاذ کند.»

توافق توسعه بندر چابهار میان ایران و هند در ماه می ۲۰۱۶ پس از مذاکرات میان ناندرا مودی، نخست‌وزیر هند و حسن روحانی ریاست جمهوری ایران به امضا رسید.
این مقام آمریکایی در مورد معامله با شرکت‌های ایرانی وابسته به سپاه پاسداران هشدار داد: «آنچه ما از تمام کشور‌ها می‌خواهیم این است که با دقت بررسی کنند که با چه کسی در ایران معامله می‌کنند و بفهمند که چه کسانی مالکان ذینفع این شرکت‌ها هستند.»
وی افزود کشورهایی که با ایران معامله می‌کنند باید اطمینان حاصل کنند که روابط اقتصادیشان با ایران به صورت ویژه به تقویت سپاه منجر نشود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار