لازمه عملي شدن پيام رهبر معظم انقلاب، حركت جهادي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۹۲
فرماندار اراك در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

لازمه عملي شدن پيام رهبر معظم انقلاب، حركت جهادي است

فرماندار اراك با اشاره به نامگذاري امسال به نام همت مضاعف و كار مضاعف توسط رهبر معظم انقلاب عملي شدن پيام رهبر معظم انقلاب را نيازمند حركت و نگاه جهادي عنوان کرد. 

محمد حسن آصفري در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، با اشاره به نامگذاري امسال به نام همت مضاعف و كار مضاعف توسط رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: اراده، تصميم و عمل لازمه، تحقق شعار امسال است و با توجه به پتانسيل هاي بسيار ارزشمند در كشور و با توجه به امكانات و نيروي انساني و فكر و ايده جديد، كار مضاعف و همت مضاعف با نگاه درست و فكر هوشمندانه لازم است انجام گيرد.

فرماندار اراك همچنين گفت: عملي شدن پيام رهبر معظم انقلاب، نيازمند حركت و نگاه جهادي است.

وي با بيان اينكه با تلاش مضاعف مي توان تحريم دشمان را خنثي كرد، افزود: همت مضاعف و كار مضاعف خنثي كننده شبيه خون فرهنگي دشمنان است.

آصفري با تاكيد بر تلاش مضاعف مديران و مسئولان اجرايي نسبت به سال هاي گدشته، گفت: مسئولان بايد با تلاش شبانه روزي، پيام مقام معظم رهبري را تحقق بخشند و با شناسايي فرصت ها و رفع كمبودها و موانع، قله هاي پيشرفت را فتح كنند كه اين مهم نيازمند برنامه ريزي درست است.

فرماندار ارك نقش دانشگاهيان را در اين زمينه مهم برشمرد و گفت: دانشگاه يك مجموعه فكري و اتاق فكر براي كشور محسوب مي شود و مسئولان دانشگاه و دانشگاهيان مي توانند با ارائه برنامه‌هاي جديد و مشخص كردن مسير برنامه ها براي ديگر مسئولان راه‌گشا باشند و در جهت تحقق شعار امسال به نام همت مضاعف و كار مضاعف تلاش كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار