ارتقاي كيفيت فعاليت‌هاي سازندگي گروه جهادي را در سال همت و كار مضاعف
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۸۴
مسئول گروه جهادي دانشگاه علوم قرآني قم خواستار شد:

ارتقاي كيفيت فعاليت‌هاي سازندگي گروه جهادي را در سال همت و كار مضاعف

مسئول گروه جهادي دانشگاه علوم قرآني قم با اشاره به سرلوحه قرار دادن شعار «همت مضاعف و کار مضاعف» در فعاليت‌هاي سال جاري دانشجويان جهادي گفت: در سال جاري وسعت و كيفيت فعاليت‌هاي سازندگي مربوط به گروه جهادي را ارتقا مي‌دهيم.

حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، افزايش كمي و كيفي كارها را زمينه عملي شدن شعار «همت و كار مضاعف» دانست و اظهار داشت: قطعا نيروهاي جوان و پرنشاط جامعه كه روحيه بسيجي نيز داشته باشند، پيشرو در عملي كردن شعار امسال خواهند بود.

وي با تشريح فعاليت هاي نوروزي گروه 53 نفري دانشجويان جهادگر استان در چهار روستاي اطراف قم تصريح كرد: به ثمر رساندن چهار پروژه عمراني همچون ساخت نمازخانه براي مدرسه روستاي سفيد كوه، احداث سرويس بهداشتي و حمام براي يكي از اهالي همين روستا، مرمت و رسيدگي به مسجد روستاي ميرآباد و لوله كشي و كاشي كاري و رسيدگي عمراني به منازل اهالي هر چهار روستا و همچنين كاشت 200 نهال در مدارس، مساجد و منازل اهالي اين روستاها، بعلاوه 180 متر ديوارنويسي و خطاطي و 168متر رنگ كاري ضد زنگ در اين چهار روستا از جمله اقداماتي بود كه اين دانشجويان جهادگر در آغازين روزهاي سال جاري با شعار «همت و كار مضاعف» با سرعت عمل بالايي به انجام آن پرداختند.

مسئول گروه جهادي دانشگاه علوم قرآني قم ديدار خانه به خانه با اهالي اين روستاها و اهداي نهج البلاغه و مفاتيح الجنان به خانواده ها جهت جلب مشاركت بيشتر مردم روستاها در انجام فعاليت هاي مختلف و همچنين تجديد روحيه اميد و همدلي بين اهالي را از جمله طرح هاي ابتكاري دانشجويان جهادي در اين دوره عنوان و آن را موفق ارزيابي كرد.

حسيني ضمن تشكر ويژه از سازمان بسيج دانشجويي استان و نيز اداره اوقاف و امور خيريه استان ابراز اميدواري كرد كه برخي از مسئولان استاني كه زيبا صحبت مي كنند و قول مي دهند، ولي در عمل كوچكترين قدمي را در راستاي كمك به گروه هاي دانشجويي جهادي برنمي دارند، در سال همت مضاعف، رويكرد خود را عوض كنند؛ چرا كه هدف اين دانشجويان در قالب گروه هاي اردوي هجرت چيزي جز كمك به سازندگي و آباداني فكري، فرهنگي و عمراني كشور نيست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار