آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۲۱۸
زاهدی در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو:

وزارت علوم صاحب پیدا کرده است/ 80 درصد برنامه‌های غلامی منطبق بر اسناد بالادستی است

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: در حال حاضر وزارت علوم صاحب پیدا کرده است. نمایندگان ملت هر کجا که شاهد بروز مشکلی باشند می‌توانند به وزیر تذکر داده، سوال کرده و از وی برای توضیحات بیشتر برای پاسخگویی به مجلس دعوت کنند.
محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رای آوری منصور غلامی، وزیر منتخب علوم اظهار داشت: ما از اینکه وزارتخانه مهمی، چون وزارت علوم مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته بود و وزیر پیشنهادی آن هم‌زمان با سایر وزرایی که دولت به مجلس معرفی کرده معرفی نشده بود ناراحت بودیم.

وی با بیان اینکه ادامه این روند به ضرر وزارت علوم بود، افزود: یکی از دلایلی رای ما به غلامی خروج این وزارتخانه از بلاتکلیفی بود چراکه وزارتخانه‌ای که با سرپرست اداره می شود در صورت بروز هرگونه اتفاق نمی تواند پاسخگو باشد و مجلس و نهادهای نظارتی نمی توانند از سرپرست سوال کرده و به آن اخطار و تذکر دهند.

زاهدی تصریح کرد: در حال حاضر وزارت علوم صاحب پیدا کرده است. نمایندگان ملت هر کجا که شاهد بروز مشکلی باشند می‌توانند به وزیر تذکر داده، سوال کرده و از وی برای توضیحات بیشتر برای پاسخگویی به مجلس دعوت کنند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به سوابق غلامی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: غلامی در چهار سال قبل روش اعتدالی را در پیش گرفته و در این مدت افراط و تفریط در برنامه وی دیده نمی‌شود، وی توانسته بود دانشگاه را به خوبی اداره کند بنابراین با توجه به تجارب وی مصلحت دیدیم که به غلامی رای دهیم.

زاهدی تاکید کرد: البته نمایندگان مطالبات جدی خود در حوزه آموزش عالی، پژوهش و فناوری را از غلامی داشته اند و امیدواریم که وی بتواند به این مطالبات پاسخ دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس برنامه‌ای که غلامی به مجلس ارائه داده بود را بررسی کرده و حدود ۸۰ درصد آن را منطبق با اسناد بالادستی چون سند اسلامی شدن دانشگاه، برنامه ششم توسعه و نقشه جامع کشور دانسته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار