آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۶۵۱
خبرگزاری دانشجو گزارش می‌دهد

اولویت بانک‌ها و مشتریان برای بخشودگی سود تسهیلات بانکی از سوی بانک مرکزی مشخص شد

مدیر اعتبارات بانک مرکزی: سهمیه در نظر گرفته شده از محل اجرای قانون محدود است و برای هر متقاضی در این مرحله فقط یک پرونده شامل اجرای طرح می‌شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ طرح بخشودگی سود تسهیلات بدهکاران بانکی تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان از اواخر بهمن‌ماه سال گذشته و بر اساس تبصره ۳۵ قانون بودجه ۱۳۹۵ به اجرا درآمد.
 
 مدیر اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به محدودیت منابع مالی در نظر گرفته شده برای بخشودگی سود تسهیلات، گفت: سهمیه در نظر گرفته شده از محل اجرای قانون محدود است و برای هر متقاضی در این مرحله فقط یک پرونده بدهی بانکی، قابل بررسی است.
 
کد ویدیو
 
دانشمندی با اشاره به بانک‌هایی که شامل طرح شده‌اند، افزود: بخشودگی سود تسهیلات بانکی در این مرحله شامل سپرده‌گذاران بانک‌های تجارت، ملی، سپه، کشاورزی، صادرات، توسعه صادرات، ملت و رفاه است. قابل ذکر است امکان حذف سهمیه رسیدگی به پرونده مشتریان هریک از بانک‌های عامل در مراحل بعدی اجرای طرح به دلیل اعمال محدودیت‌ها وجود دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار