مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به برگزاری جشنواره «ققنوس» گفت: بیشتر کارهای این جشنواره توسط دانشجویان انجام میشود و مردمی بودن یکی از خاصیتهای این جشنواره است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر امیری مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی در نشست خبری برگزاری سومین جشنواره فرهنگی و هنری «ققنوس» و رونمایی از پوستر این جشنواره که در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: سال ۹۴ وقتی وارد بسیج دانشجویی شدم، سالها بود که فعالیت هنری مستمر در این سازمان انجام نشده بود به همین دلیل برنامههای متعددی را برنامهریزی کردیم تا این بخش در بسیج دانشجویی رونق بگیرد.
وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که در این راستا انجام شد برگزاری جشنواره «ققنوس» بود، این جشنواره از سال ۹۴ کارش را آغاز کرد و قرار شد در سالهای ابتدایی هدفمان این باشد که دانشجویان را با یک سری فعالیتهای مستمر هنری درگیر کنیم.
امیری تصریح کرد: بر همین اساس قرار شد در طول ۶ ماه اول سال تحصیلی جشنواره ققنوس در تمام استانهای کشور به صورت مستقل و در مدت باقی مانده از سال تحصیلی این جشنواره به صورت متمرکز در تهران برگزار شود و در نهایت برندگان جشنوارههای استانی به صورت سراسری با هم رقابت کنند.
وی تاکید کرد: بیشتر کارهای این جشنواره توسط دانشجویان انجام میشود و مردمی بودن یکی از خاصیتهای این جشنواره است، یعنی هیچ بودجه دولتی پشت این جشنواره نبود و فقط یک بودجه خیلی اندک برای شروع کار در اختیار داشتیم.
مدیر هنری سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: سال ۹۴ حدود ۱۰ هزار نفر در این جشنواره شرکت کردند و هزار اثر به مرحله نهایی راه پیدا کرد و اختتامیه این جشنواره در خرداد ۹۵ در دانشگاه آزاد واحد رشت با رقابت در ۱۴ رشته برگزار شد.
امیری افزود: سال دوم جشنواره با همان ۱۴ رشته برگزار شد، ولی از سال سوم یک سری تغییرات در نحوه برگزاری جشنواره انجام شد و تلاش کردیم در رشتهها بازنگری کنیم.
وی گفت: با توجه به اینکه استان تهران، شهرستان اطراف تهران و بخشی از خود تهران را تحت پوشش خود دارد و از لحاظ هنری استان حاصلخیزی است امیدواریم برگزاری این جشنواره در استان تهران باعث برکت این جشنواره شود.