پیاده‌روی اربعین نمونه‌ای از حکومت امام زمان (عج) است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۴۹۶۰
پویانفر در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

پیاده‌روی اربعین نمونه‌ای از حکومت امام زمان (عج) است

مداح جوان کشورمان در مورد مراسم اربعین حسینی گفت: آنچه در سال‌های اخیر دیده‌ام، نسیمی از حکومت حضرت صاحب الزمان (عج) است.
پیاده‌روی اربعین نمونه‌ای از حکومت امام زمان (عج) است
محمد حسین پویان فر در گفت: وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در مورد مراسم اربعین حسینی گفت: آنچه در سال‌های اخیر در مراسم پیاده روی اربعین حسینی دیده‌ام به نظرم نسیمی از حکومت حضرت صاحب الزمان (عج) است.

او ادامه داد: به طور مثال در روایات آماده است که وقتی حضرت ظهور می‌کنند و حکومت تشکیل می‌دهند، همه راضی هستند، مهربانی می‌کنند و این همان چیزی است که ما در سفر اربعین مشاهده می‌کنیم.

پویانفر همچنین گفت: به نظرم گمشده این روزهای زندگی جامعه ما، شاخصه‌های سفر اربعین است. در یفر اربعین و طی طریق نجف تا کربلا شما زندگی حسینی را تجربه می‌کنید؛ زندگی که در آن مهربانی، گذشت و اخلاق موج می‌زند و همین‌ها گمشده امروز جامعه ما است.

مداح جوان کشورمان در پایان بیان کرد: امروز بهترین اتفاق این است که ما بتوانیم به عنوان زائران اربعین حسینی کمی از این شاخصه‌ها را با خودمان به جامعه بیاوریم.
 
 
کد ویدیو

پربازدیدترین آخرین اخبار