
کد خبر:۶۴۵۴۷۵
احمدزاده در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
شرکت در راهپیمایی اربعین خیلی از مسائل ما را حل میکند/ سفر هنرمندان، پیشگیری به جای درمان است
داستان نویس و نویسنده فیلمنامه و فعال فرهنگی از امتیازات ویژه سفر زیارتی هنرمندان در کاروان «چهل چراغ» گفت.

حبیب احمدزاده در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ درباره ترویج فرهنگ راهپیمایی اربعین و نقش کاروان «چهل چراغ» گفت: زائرانی هستند که پدر و برادر و همسرش در جنگ شهید شده است، اما وقتی رابطه خوب زائران را که میبیند، نگاهش تعدیل میشود و متوجه میشود که دو ملت چقدر به هم نزدیک هستند و چقدر باید روی این مساله برنامه ریزی کنیم. این برنامه پیاده روی از جنگهای احتمالی در آینده میتواند پیشگیری کند. اگر این خرجها انجام نشود باید هزینه اش را در راه جنگ بپردازیم.
حبیب احمدزاده حضور در مراسم راهپیمایی اربعین را موجب شارژ روحی هنرمندان دانست و گفت: برخیها این بحث را در جامعه مطرح میکنند که دلیل سفرمان به مراسم اربعین چیست و چرا این همه بابت این سفر خرج میکنیم و صرف مسائل دیگر نمیکنیم؟! سوالم این است که در بمباران یک موشک دهها هزار نفر مجروح میشوند و نگهداری خانواده مجروحان خرج بالایی میطلبد. اما با این راهپیماییها و برنامههای فرهنگی میتوان از وقوع بسیاری از اتفاقات ناگوار جلوگیری کرد. این راهپیمایی و سفر هنرمندان، پیشگیری به جای درمان است.
حبیب احمدزاده در گفت و گوی انجام یافته از حال و هوای درونی هنرمندان در کاروان «چهل چراغ» گفت و عنوان داشت: خوبی کاروان «چهل چراغ» و دعوتی که انجام شد، این بود که خیلی از افراد جامعه دوست دارند که به مراسم اربعین بروند، ولی کسی واسطه نمیشود که مصائب این سفر را بردارد. موانع مختلفی مانند ویزا و محل اقامت و سفر نیاز به افرادی دارد که این مصائب را حل کنند. برخی مواقع آدم تشنه است، اما به تشنگی خود واقف نیست.
او ادامه داد: از این نظر من میگویم خوبی گروه «چهل چراغ» این است که افرادی را همراه این سفر میکند که دچار موانعی هستند، اما یک دفعه با آنها برای رفتن به راهپیمایی تماس میگیرند. رفتن به این سفر فواید بسیاری دارد و خیلی از مسائل روزمره ما را حل میکند.
نویسنده فیلمنامه «اتوبوس شب»، خدمات عاشقان به زائران در مسیر راهپیمایی را تمرینی در ترویج اخلاق دانست و گفت: افراد بسیاری به عشق امام حسین (ع) در مسیر پیاده روی وجود دارند که تمرین اخلاق میکنند و هیچ چشمداشتی هم ندارند. کدام مدرسهای میتواند این فرهنگ ضدداعشی را ایجاد کند که هر سال برخیها دوباره این ترم را میگذرانند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.