به گزارش گروه اجتماعی
خبرگزاری دانشجو، سید ابوالحسن فیروزآبادی ضمن بازدید از یازدهمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال، در خصوص اقدامات شورا برای تولید محتوا در فضای مجاری با بیان اینکه، دراین خصوص یک سند تقسیم کار به منظور سامانددهی تولید محتوا، تنظیم شده است افزود: البته نگاه ما در شرایط فعلی بیشتر سالم سازی محتوا و رعایت الزامات است به طورمثال نوع محتوا برای استفاده گروههای سنی بایستی مشخص شود.
وی افزایش سواد مجازی را یکی دیگر از مسائلی عنوان کرد که درسند فوق الذکر مورد تاکید قرار گرفته است و با اشاره به استفادههای نامناسب از فضای مجازی گفت: دراین رابطه همچنین با پایش صورت گرفته یک برنامه آموزشی برای استفاده درمناطق مختلف کشور طراحی شده است.
فیروزآبادی در خصوص برنامه شورای عالی فضای مجازی برای حمایت از پیام رسانهای داخلی نیز با اشاره به اینکه این شورا اخیرا در این ارتباط مصوبهای داشته است، گفت: چند دستگاه برای اعلام برنامههای حمایتی خود ازاین سند مشخص شده اند.
وی افزود: بعنوان مثال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار است حمایتهای تعرفهای و ایجاد شبکهها و زیرساختهای مناسب و اقدامات تشویقی در این خصوص داشته باشد، ضمن اینکه قوه قضائیه نیز قرار شد سندی تهیه که بر اساس آن فعالان رسانههای داخلی به لحاظ برخورد قضایی از شرایط مناسب تری نسبت به شرایط فعلی برخوردار شوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد:بطور مثال مسوولیت مطالبی که در پیام رسانها مورد استفاده قرار میگیرد بر عهده کسانی است که محتوا را تولید میکنند وخود پیام رسان مجرم تلقی نمیشود مگر اینکه آنها توجهی به مصادیق جرم نداشته باشند.
وی در خصوص طرح طبقه بندی اینترنیت نیز با بیان اینکه درحال آماده سازی آن هستیم گفت: هنوز این طرح برای شورا آماده نشده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین در خصوص وضعیت انتقال سرورها به داخل کشور نیزگفت: این برنامه بصورت جدی در حال پیگیری است و در صورتی که همکاری لازم صورت نگیرد، این شورا تصمیمات لازم را اتخاذ خواهد کرد.
وی همچنین یکی از مسائل بسیار مهم در امنیت فضای مجازی را شناسایی هویت افراد دانست با تاکید بر اینکه، ما بدنبال آن هستیم که با احراز هویت افراد در فضای مجازی محکم ترگام برداریم، گفت: کارت هوشمند ملی در این بخش میتواند نقش بسیار مناسبی ایفا کند.
فیروز آبادی تصریح کرد: طبق برنامه از سال ۱۳۹۷ به بعد بسیاری از خدمات در کشورهمچون بانکی، حمایتی، بهداشتی، و ایمنی تنها از طریق کارت هوشمند ملی ارائه خواهد شد که البته با شروع سال ۱۳۹۷ این برنامه به تدریج و در برخی بخشها شروع خواهد شد.
وی در ادامه همچنین در ارتباط با آخرین وضعیت مسدود کردن ۸ هزارکانال تلگرامی که محتوای نامناسب تولید میکنند نیز با بیان اینکه، این موضوع باید از قوه قضائیه پیگیری شود افزود: البته قوه قضائیه در این ارتباط جلسات مشترکی با وزارت ارتباطات داشته اند و تصمیماتی نیز دراین خصوص اتخاذ شده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین درخصوص تعداد کانالهای دارای مجوز بیش از پنج هزار عضو نیز گفت: درحال حاضر حدود ۱۷ هزار کانال مجوز گرفته اند و بزودی برای کسانی که برای دریافت مجوز مراجعه نکرده اند یک بسته اعلام خواهد شد.
فیروزآبادی همچنین نمایشگاه دیجیتال امسال را نسبت به سال گذشته در ابعاد مختلف از جمله فضا و تنوع موضوعی مطلوبتر دانست و دلیل خود را رشد فزاینده در ضریب رشد اینترنت و پهنای باند در کشور، افزایش تعداد کانالها و در کل توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور دانست.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در ادامه در خصوص استقبال از یازدهمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال نیز اظهار کرد: مخاطب این نمایشگاه به طور حتم مخاطب کیفی است.
یازدهمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال تا ۲۶ آبان ماه جاری همه روزه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) پذیرای علاقهمندان و بازدید کنندگان است.