کد خبر:۶۴۶۵۶۶

سی و دومین نشست تهران شناسی برگزار شد

سی و دومین نشست تهران شناسی "تهران را از نو بشناسیم" روز سه شنبه با حضور نصرالله حدادی نویسنده و پژوهشگر تهران شناسی و محمود منیعی دبیر ستاد گردشگری شهرداری تهران، در مرکز سازمان‌های مردم نهاد شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سی و دومین نشست تهران شناسی "تهران را از نو بشناسیم" روز سه شنبه مورخ 96/8/23  با حضور نصرالله حدادی نویسنده و پژوهشگر تهران شناسی و محمود منیعی دبیر ستاد گردشگری شهرداری تهران، در مرکز سازمان‌های مردم نهاد شورای اسلامی شهر تهران با موضوع "تهران و راسته‌های کتابفروشی" برگزار شد.
در ابتدای این نشست، محمود منیعی دبیر ستاد گردشگری شهرداری تهران ضمن عرض تسلیت به جهت حادثه تلخ و اندوهبار زلزله غرب کشور به شرح اهداف نشست‌ها تهران شناسی پرداخت و گفت: این جلسات فرصتی ایجاد کرده است تا شهر تهران را بهتر، دقیقتر و تخصصی‌تر بشناسیم. گام به گام جلو می‌رویم و امیدواریم بتوانیم گام بلندی جهت رشد این حوزه و ایجاد بستری مناسب جهت فعالیت‌های مرتبط با گردشگری و ارتباط بیشتر جامعه با این موضوع برداریم.
منیعی در ادامه گفت: کلان شهر تهران از یک سو دارای جاذبه‌ها و اماکن تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و طبیعی است و از سوی دیگر شهری دارای اصالت و هویت ایرانی- اسلامی، محور فعالیت‌های منطقه‌ای و بین المللی، در حال توسعه و زنده و پویاست. این ویژگی‌ها توانایی تبدیل شدن تهران به قطب گردشگری در ایران و جهان را داراست. با هدف آشنایی با تاریخ و تمدن تهران و شناسایی و بازخوانی میراث تاریخی و فرهنگی و جاذبه‌ای گردشگری تهران و همچنین ارتقا سطح آگاهی علاقمندان به تهران پژوهی سلسله نشست‌های تخصصی تهران شناسی با حضور اساتید، تهران پژوهان و صاحب نظران برگزار می‌شود.
وی افزود: برای بالا بردن سطح آگاهی جوانان علاقه‌مند به شهر تهران از تاریخچه این شهر در زمینه کتاب و کتابفروشی برآن شدیم تا این نشست را برگزار کنیم. امیدواریم که این نوع موضوعات و بررسی آن‌ها در زمان‌های استراحت و اوقات فراغت جوانان قرار بگیرد و باعث کاهش معضلات اجتماعی و فرهنگی شود.
در ادامه نصرالله حدادی، نویسنده و پژوهشگر تهران شناسی ضمن اشاره به حادثه زلزله غرب کشور گفت: بلا‌های طبیعی در کشور ما کم نیست، متاسفانه در سرزمین بلا دیده ما زلزله‌ای آمد که موجب ناراحتی و اندوه تمام ملت ایران شد و بنده از طرف خودم به تمامی ملت ایران خصوصا بازماندگان این حادثه تلخ تسلیت عرض می‌کنم.
نصرالله حدادی ضمن اشاره به تاریخچه کتابفروشی در تهران و برپایی اولین کتابخانه‌های شهر گفت: با توجه به گفته‌های دیگر اساتید اولین کتابفروشی‌های تهران در بازار امیر و سرای اتابکیه شکل گرفته، اما عمده‌ترین کتابفروشی‌ها در بازار حلبی ساز‌ها معروف به بین الحرمین راه افتاد و سپس با توجه به اتفاقات مختلف تغییر مکان داد.
وی با اشاره به این که امروزه رسانه‌های دیجیتال و خصوصا تلفن‌های همراه فرصتی برای کتاب و کتابخوانی باقی نگذاشته افزود: تلفن‌های همراه همچون سرطان شده اند. متاسفانه تمام مردم سر به زیر شده و با موبایل کار می‌کنند و کمتر به کتاب و کتابخوانی اهمیت می‌دهند که این امر باعث از بین رفتن ارزش‌های جامعه می‌گردد و رفته رفته کتاب‌ها نیز ارزش خود را از دست می‌دهند.
وی افزود: تا به حال وضعیت کتاب و کتابفروشی را انقدر خراب ندیده بودم، چون دانستن و آگاهی در عموم جامعه فضیلت نیست و مصرف گرایی تبدیل به فضیلت شده و ارزش‌ها با پول سنجیده می‌شود.
حدادی در ادامه اضافه کرد: فرهنگ ما بر دو پایه ایرانیت و اسلامیت استوار است که هر دو گرانب‌ها هستند. ما به فرهنگ ایران، شهدا و جانبازان این مرز و بوم بدهکاریم و باید قدر آنچه که داریم را بدانیم.
در پایان نشست نیز شرکت کنندگان به پرسش و پاسخ پرداختند.
لازم به ذکر است برای شرکت کنندگان در این نشست گواهی نامه حضور صادر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار