کد خبر:۶۴۶۷۹۴
آیت‌الله یزدی:

بقاع متبرکه باید به مرکز کارهای فرهنگی تبدیل شوند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه گفت: باید بقاع متبرکه و امامزادگان به مرکزی برای انجام کارهای فرهنگی و تبلیغی تبدیل‌شده و هر امامزاده یک منبع و قطب فقهی شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ آیت‌الله یزدی ظهر امروز در دیدار با رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور که در جامعه مدرسین در قم برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مسائل مهم و تأثیرگذار در جامعه و احکام اسلامی مسئله وقف و امور خیریه است.

وی با بیان فلسفه اساسی وقف در تعالیم دینی افزود: وقف در حقیقت متوقف کردن مال برای یک نیت و کار مشخص است که مراد خاصی نیز از آن مدنظر است و از این منظر اوقاف مال است.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان برخی منابع وقفی به سرقت رفته در دوران پهلوی گفت: خوشبختانه بعد از انقلاب وضعیت این اموال به سرقت رفته ساماندهی شده و وضعیتی مناسب به خود گرفت.

آیت‌الله یزدی خاطرنشان کرد: از جمله مهم‌ترین مسائل شرعی در تعالیم دینی مسئله وقف بوده که اسلام به‌صورت دقیق و اصولی شرایط و ضوابط آن را روشن کرده و قیود و موانع موجود در این مسیر را نیز تبیین کرده است.

وی با بیان اهمیت رعایت مسائل شرعی در مسئله وقف تأکید کرد: بسیار جای خرسندی است که امروز سازمان اوقاف و امور خیریه در دست افرادی است که به‌صورت کامل و عمیق نسبت به مسائل وقف و احکام و منابع اسلامی آگاهی و علم دارند.

آیت‌الله یزدی با اشاره به اهمیت و موانع موجود در راه جابه‌جایی امور موقوفه عنوان کرد: در مسئله وقف و در زمینهٔ جابه‌جایی و تبدیل موقوفات شرایط و قیودی فراوانی وجود دارد و این امور صرفاً با دستور مستقیم، ولی فقیه قابل ردگیری و اجرایی شدن است.

عضو شورای نگهبان ادامه داد: امور مربوط به قرآن یکی از حوزه‌های کاری مهم اوقاف و امور خیریه بوده که در این زمینه نیز شایسته است تا در کنار توجه و اهتمام به مسئله حفظ، نسبت به مسئله فهم پیام‌های قرآنی نیز توجه شود.

وی وجود امامزاده‌های فراوان در کشور را یک فرصت قلمداد کرد و گفت: باید بقاع متبرکه و امامزادگان به مرکزی برای انجام کارهای فرهنگی و تبلیغی تبدیل‌شده و هر امامزاده یک منبع و قطب فقهی شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار