آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۸۰۴۰
معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد:

۲۰ درصد رشته‌های تحصیلی دانشگاه فردوسی مشهد هرساله بازنگری می‌شوند

معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه یکی از وظایف دانشگاه‌ها در ایجاد دانشگاه نسل سه بازنگری برنامه‎های درسی است، گفت: دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۲۰ درصد رشته‌های خود را بازنگری می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، در این مراسم هاشمی، معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد امروز در چهارمین کنگره تاریخ دانان ایران در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد که با حضور کارشناسان و اساتید این رشته برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه‌های مختلفی راه کار ایجاد دانشگاه کارآفرین را در پیش گرفته و تمهیداتی در این خصوص اندیشیده اند گفت: ایجاد دانشگاه نسل سوم شرایط و بستری لازم دارد که بخشی از این بستر سازی را وزارت علوم انجام داده است.

وی افزود: وزارت علوم آیین نامه شرکت دانش بنیان و دانشگاه نسل سوم را تدوین کرده و بخشی از این بستر سازی را به دانشگاه‌ها واگذار کرده است.

معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: یکی از وظایف دانشگاه‌ها در ایجاد دانشگاه نسل سه بازنگری برنامه‎های درسی که قبلا برنامه ریزی برای این امر در مرکز انجام می‌شد؛ اما دولت کنونی این اختیار را به دانشگاه‌های سطح یک سپرده است.

هاشمی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد در سال 20 درصد رشته‌های خود را بازنگری می‌کند.

وی به ویژگی‌های دانشگاه نسل سه اشاره کرد و گفت: از جمله ویژگی‌های یان دانشگاه پرورش تفکر نقادانه و تطابق با بازار است.

در ادامه مراسم شهرام یوسفی فر، استاد پژوهشگاه علوم انسانی گفت: امروز در خصوص رشته تاریخ و آینده آن دغدغه‌هایی مطرح است و برای رفع آسیب‌های آن انتظار می‌رود که ایده‌هایی طراحی شود که براساس آنها بتوانیم موادی را برای چشم انداز این دانش تدوین کنیم.

وی افزود: باید ادبیاتی در خصوص رشته تاریخ تولید کنیم که به یک رویکرد راهبردی منجر شود در این صورت می‌توانیم امیدوار باشیم که این دانش تقویت شود و گامی رو به جلو بردارد.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی در خصوص چهارمین کنگره تاریخ دانان ایران گفت: این کنگره از نظر طراحی و مدیریت یکی از موفق‌ترین کنگره‌ها بوده است.

وی نبود نظریه در تاریخ معاصر، نبود تعاریف بنیادی در مفاهیم این دانش و بحران درروش شناسی و بحران در نظام تاریخ در دانشگاه‌ها و ضعف مورخان صنفی دانشگاهی را از جمله مسائل و معضلات درون رشته‌ای دانست.

یوسفی فر گفت: نابسامانی این رشته هنوز به صورت جدی وجود دارد و کار آمدی این دانش در دانشگاه‌ها به درستی بیان نشده است که اینها باعث می‌شود که در گردشگری سرمایه انسانی و ایده‌ها در رشته تاریخ مشکل داشته باشیم.

لازم به ذکر است اشتغال و کارآفرینی در رشته تاریخ، تاریخ و جامعه، آینده آموزش و پژوهش در رشته تاریخ، بازاندیشی در باب مفهوم و قلمرو رشته تاریخ و تاریخ، دنیای مجازی و رسانه از محورهای این کنگره است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار