آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۵۶۶
برنامه‌ای برای امدادرسانی به کرمانشاه

طرح دانشجویان دانشگاه شریف برای زلزله‌زدگان غرب کشور+ دانلود

گروه جهادی وزوایی دانشگاه شریف با همکاری گروه نرم‌افزاری گندم، متشکل از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و تهران اپلیکیشن «جهادی‌یار گردیدیم!» را تولید کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بعد از وقوع زلزله کرمانشاه و حضور خیل عظیمی از مردم و گروه‌های جهادی و خودجوش در کنار سایر نیروهای امدادی و دولتی برای کمک‌رسانی به مردم مصیبت‌زده این منطقه، ناهماهنگی‌هایی در امر امدادرسانی و خدمات‌رسانی ایجاد شد و همین مساله باعث شد تا به‌رغم وجود بیشتر کالاهای موردنیاز مردم آن منطقه، مشکلاتی در امر توزیع ایجاد شود.

مشکلاتی که درنهایت دانشجویان گروه جهادی شهید وزوایی  دانشگاه شریف را به این فکر وا داشت تا  با همکاری گروه نرم‌افزاری گندم، متشکل از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و تهران  اپلیکیشن «جهادی‌یار گردیدیم!» را تولید کنند و با رونمایی از آن در شب گذشته، به سامان دادن اقدامات گروه‌های جهادی مستقر در منطقه و همچنین توزیع عادلانه‌تر امکانات و اقلام بپردازند.

یکی از اعضای این گروه جهادی درباره اپلیکیشن «جهادی یار» گفت: «بعد از آنکه متوجه شدیم بزرگ‌ترین مشکل موجود در مناطق زلزله‌زده، بحث عدم مدیریت واحد است، به فکر تولید اپلیکیشن «جهادی‌یار گردیدیم!» افتادیم و از این رو در کنار سایر اعضای این گروه و همچنین همکاری گروه نرم‌افزاری گندم، ظرف پنج روز این اپلیکیشن را تولید کردیم که در آن اطلاعات 500 روستای منطقه زلزله‌زده ثبت شده و همچنین نیازمندی‌های مختلف مردم این روستاها را به ثبت رسیده و این اطلاعات به روزرسانی می‌شود

دریافت فایل

او ادامه داد: «اقداماتی که توسط گروه‌های جهادی مختلف در روستاهای مختلف انجام می‌شود نیز توسط سرتیم گروه‌ها در این اپلیکیشن به ثبت می‌رسد؛ علاوه‌بر آن توصیه‌های لازم به گروه‌های جهادی نیز در این اپلیکیشن به ثبت رسیده تا گروه‌های جهادی آنها را مدنظر قرار دهند

یکی از اعضای گروه جهادی شهید  وزوایی تصریح کرد: «شرط اصلی برای بهتر شدن این اپلیکیشن این است که همه گروه‌ها، چه گروه‌های جهادی و مردمی و چه گروه‌های دولتی از آن استفاده کنند تا با در اختیار گذاشتن اطلاعات خود و اضافه کردن این اطلاعات به اپلیکیشن، بتوانیم «جهادی‌یار گردیدیم!» را به‌روز نگه داریم. همچنین در نظر داریم بخشی را به این اپلیکیشن اضافه کنیم. گروه‌هایی که قصد ارسال اقلام و کمک پزشکی و... دارند، بدانند کدام روستاها به چه مواردی و به چه تعداد از این اقلام و کمک‌ها نیاز دارند

او اظهار داشت: «مرجع اصلی این اپلیکیشن کانال شهید وزوایی است و تنها افرادی که کاربری آنها در این اپلیکیشن به ثبت رسیده باشد، می‌توانند از آن استفاده کنند. به عبارت دیگر، از هر گروه جهادی و گروه‌های دیگر حاضر در منطقه تنها آیدی یک نفر به‌عنوان سرتیم به ثبت می‌رسد و افراد معمولی نمی‌توانند از این اپلیکیشن استفاده کنند».

نحوه عضویت در سامانه و فعالیت
در نسخه فعلی کلیه افراد می‌توانند بصورت میهمان وارد سامانه شوند، منتهی جهت وارد کردن اطلاعات و دیدن ریز جزئیات هر روستا لازم است به عنوان کاربر وارد شوند.

عزیزانی که قصد دارند اکانت دریافت کنند و شماره شان ثبت گردد، لطفا به آی دی @Ma_amini1374 مشخصات زیر را ارسال کنند:

نام، نام خانوادگی، شماره تماس، کدملی، نام گروه جهادی یا خیریه، سابقه فعالیت

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار