وی افزود: ما به عنوان یک واقعیت در کشورمان میزان متولدین معلول بالا است و این طرح میتواند در پیشگیری از این شرایط و سایر تسهیلاتی که برای آموزش فرزندان معلول به غیر از معلولیتهای مادرزادی در جامعه است مفید باشد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به هر حال وجود عزیزان معلول در جامعه به عنوان انسانهای پاک و هدیههای خداوند مطرح هستند و قطعا تمام افرادی که در مسیر همت به این عزیزان و آموزش و نگهداری آنها تلاش میکنند و خانوادههایی که با صبر این فرزندان را پرورش میدهند مهجور هستند.
کریمی در جمع خبرنگاران و در حاشیه این مراسم با اشاره به موضوع معلولیت اظهار داشت: این واقعیت است که کشور ما به لحاظ معلولان مادرزادی و معلولان غیر مادرزادی جمعیت قابل توجهی دارد و قطعا نگهداری و آموزش این عزیزان در خانوادهها و آموزش و پرورش رسالتی مهم بر عهده خانوادهها و نهادهای جامعه است.
وی افزود: این عزیزان به عنوان هدیههای الهی و امانت شایستگی این را دارند که به بهترین شکل تربیت شوند و حقوق آنها رعایت شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این راستا برای پیشگیری از تولد معلولان مادرزادی و غیرمادرزادی در برنامه ششم توسعه طرح غربالگری ژنتیک اجباری را برای تمام زوجها قبل از ازدواج تصویب کردیم.
کریمی بیان کرد: همچنین لازم است امکانات و ظرفیتهایی که برای آموزش فرزندان معلول و آموزش و پرورش استثنایی وحود دارد افزایش پیدا کند که در این راستا مدرسه استثنایی در استان ما وجود دارد.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش به تنهایی توان برطرف کردن نیازهای این افراد را ندارد و از خیران تقاضا داریم که در این راستا کمکهای لازم را در راستای تقویت امکانات و تجهیزات انجام دهند.