رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به نشست سرمایه گذاران ۸ کشور اسلامی برای تجاری سازی دانش گفت: هم چنین سلسله نشستهای تبادل فناوری با همکاری مالزی، عمان برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو مهدی صفاری نیا دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی و رئیس پارک فناوری پردیس در مراسم تقدیر از برگزیدگان جایزه مصطفی که ظهر امروز در تالار وحدت برگزار شد با اشاره به رسالتهای پیامبر اکرم گفت: جایزه مصطفی یکی از نمادهای شایستگی و برتری علم و فناوری در سطح جهان است تا با استفاده از این جایزه الگوهای علم و فناوری آنالیز و تحلیل شوند. الگوهایی که به طور شایستهای ماموریتهای اجتماعی را به تصویر میکشد.
وی افزود: بنیاد علم و فناوری مصطفی در راستای فعالیتهای خود با اعطای جایزه مصطفی به عنوان نمونهای موفق تلاش میکند تاکانونی برای توانمندیهای جهان اسلام ایجاد کند و زمینههای فناوری را بیش از پیش کند.
صفاری نیا تاکید کرد: باید گفتمان علم و فناوری در سطح جامعه به وجود بیاید و زمینه پرورش دانش آموزان خلاق را ایجاد کند تا در آینده از آنها به عنوان دانشمندانی برای رفع چالشهای موجود در جامعه استفاده کنیم.
دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی با اشاره به برگزاری مسابقه نور گفت: تاکنون دو دوره از مسابقه نور برگزار شده که دانش آموزان در سه هزار و ۶۰۰ فعالیت علمی شرکت داشته اند و در ادامه برنامههای جایزه مصطفی این هفته نشستهای دانشجویی نیز برگزار میشود.
رئیس پارک فناوری پردیس اظهار داشت: سلسله نشست هایی برای تبادل فناوری با همکاری بنیاد مصطفی و کشورهای مالزی و عمان در کشورهای اسلامی آغاز شده است که به دنبال هم افزایی در علم و فناوری میباشند.
وی ادامه داد: هم چنین سخنرانی و نشستهای علمی در ده دانشگاه مهم در استانهای تهران، اصفهان و مشهد برگزار میشود.
صفاری نیا در پایان خاطر نشان کرد: نشست سرمایه گذاران ۸ کشور اسلامی در جهت تجاری سازی دانش از جمله برنامههای ماست هم چنین ۴۰۰ شخصیت حقوقی و ۵۰ شخصیت حقیقی در برگزاری جایزه مصطفی با ما همراه بودند که این کار زمینه پیشرفت و رشد جهت تحقق تمدن نوین اسلامی را فراهم میکند.