پروفسور ارول گلنبه در حاشیه کنز فروم جایزه مصطفی(ص) درباره حملات هکری گفت: هیچ قانونی برای مقابله با این حملات وجود ندارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پروفسور ارول گلنبه در حاشیه کنز فروم جایزه مصطفی(ص) درباره حملات هکری گفت: هیچ قانونی برای مقابله با این حملات وجود ندارد.
گلنبه که برنده نیم میلیون دلار در جایزه بین المللی مصطفی (ص) شده است، درباره این جایزه گفت: از عوامل جایزه مصطفی تشکر میکنم؛ چرا که این جایزه را در علم و فناوری ارائه دادند.
وی افزود: جایزه مصطفی جزو معدود نهادهایی است که این چنین جوایز با کیفیت بالایی را به دانشمندان اعطا میکند.
وی درباره حوزه پژوهش خود بیان کرد: در حوزه امنیت فضای مجازی هیچ قانونی وجود ندارد.
ارول گلنبی گفت: با مهندسی معکوس نرم افزاری را پیدا کرده ام که با حملههای سایبری و هکرها مقابله میکند؛ چرا که هدف برخی از هکرها بخشهای دولتی است قصد داریم با کشف نرم افزاری بتوانیم با هکرها مقابله کنیم.
برنده جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: هیچ قانونی برای مقابله باحملههای سایبری وجود ندارد. همین موبایل سادهای که در دست شما است به واسطه اینترنت وای فای میتواند هک شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به نحوه مقابله با حملههای سایبری پرداخت و اظهار داشت: مقالهای در زمینه حملههای سایبری حدود ۲۳ روز پیش در انگلیس ارائه کردم و هنوز به چاپ نرسیده است که جزئیات اهمیت حملههای سایبری و نحوه مقابله با آن و جزئیات مقابله با این حملهها را در آن بیان کرده ام. در آن جلسه تمام حضار متخصص آی تی نبودند بلکه افراد در طبقات مختلف حضور داشتند.
سامی ارول گلنبه دانشمند کامپیوتر، مهندس الکترونیک و ریاضیدان کاربردی اهل ترکیه، عضو انجمن علمی ترکیه (انجمن بیلیم) است و مقام استادی گبور دنیس در رشته مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه سلطنتی لندن دارد. وی به دلیل ارائه مدل و روش هایی برای ارزیابی و بهبود عملکرد شبکههای کامپیوتری به نام شبکه گلنبه، برگزیده این جایزه شده است.
هدف از برگزاری این جایزه، معرفی و تقدیر شایسته از برترینهای علم و فناوری در جهان اسلام، ترویج و تشویق به علم آموزی و پژوهش در جوامع اسلامی است.
گفتنی است، جایزه مصطفی (ص) به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان در سال ۱۳۹۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی ایران رسید و روز گذشته برندگان دومین دوره این مسابقه معرفی شدند.
در حاشیه این همایش، «کنز فروم مصطفی (ص)» با همت مجموعه فن آورد با هدف ارائه راه حلهای علمی کاربردی جهت حل مشکلات کشورهای جهان اسلام برگزار شد.