سلسله نشستهای تخصصی هفته پژوهش و هنر انقلاب اسلامی از سوی حوزه هنری در سه بخش مجزای «شعر»، «داستان» و «خاطرهنگاری» با حضور صاحبنظران و جمعی از اصحاب رسانه برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ هفته پایانی آذر هرسال هفته پژوهش نامگذاری شد تا ضمن تشکر از فعالان پژوهشی کشور، فرهنگ پژوهش در میان اقشار مختلف مردم به ویژه دانشجویان و محققان نهادینه شود.
از این رو حوزه هنری انقلاب اسلامی در نظر دارد تا در هفته پژوهش با برگزاری نشستهای تخصصی به بررسی پژوهش در بازشناسی اهداف انقلاب اسلامی و وضعیت آن در در طول پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بهویژه در زمینه چالشها و موانع پژوهشی حوزه انقلاب و دفاع مقدس بپردازد. این نشستهای تخصصی که به بررسی زوایای مغفول مانده انقلاب و دفاع مقدس در پژوهشهای هنر انقلاب اسلامی، نقش و اهمیت دانشگاهها و دانشگاهیان در این مهم برگزار میشود، یکشنبه ۱۹ آذرماه کار خود را در سالن سلمان هراتی حوزه هنری آغاز خواهد کرد.
نشستهای تخصصی هفته پژوهش و هنر انقلاب اسلامی از سوی حوزه هنری همراه با نمایشگاه آثار پژوهشی این سازمان در سه بخش داستان، شعر و خاطرهنگاری با حضور اساتید هر بخش و اهالی رسانه برگزار خواهد شد. به این ترتیب نشستهای تخصصی پژوهشی «شعر» انقلاب اسلامی با حضور «محمدرضا سنگری»، «اسماعیل امینی» و «علیرضا بدیع» روز یکشنبه ۱۹ آذرماه ساعت ۱۰ الی ۱۲ در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار میشود.
همچنین بخش «خاطرهنگاری» این نشستهای تخصصی با حضور «محمد قاسمیپور»، «سعید فخرزاده» و «کامور بخشایش» ساعت ۱۴ الی ۱۶ روز یکشنبه ۱۹ آذر در همین سالن برگزار خواهد شد.
نشستهای تخصصی هفته پژوهش و هنر انقلاب اسلامی روز دوشنبه ۲۰ آذرماه با برگزاری بخش «داستان» با حضور «کامران پارسینژاد»، «محمد رودگر» و «هادی خورشاهیان» ساعت ۱۰ الی ۱۲ در سالن سلمان هراتی حوزه هنری به پایان خواهد رسید.
علاقهمندان برای شرکت در این نشستهای تخصصی هفته پژوهش و هنر انقلاب اسلامی میتوانند در تاریخها و ساعات یاد شده با حضور در سالن سلمان هراتی حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ حضور به هم رسانند.