کد خبر:۶۵۲۰۰۰
فراهانی:
دوره های مشترک دانشگاه پیامنور با دانشگاههای معتبر جهان برگزار میشود
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور به توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیامنور اشاره و عنوان کرد: ایجاد دوره های مشترک دانشگاه پیامنور با دانشگاههای معتبر جهان مانند استرالیا و اروپا در برنامه کاری این دانشگاه قرار دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر ابوالفضل فراهانی در آیین افتتاحیه پردیس دانشگاه پیامنور مرکز خرمآباد بیان کرد: روز دانشجو باعث شده است که دانشجویان ملقب به عناوین بزرگی از زبان بزرگان کشور شوند این درحالی است که بزرگان کشور دانشجویان را ذهن و فکر جامعه معرفی کردند بهطوریکه شهید مظلوم آیتالله بهشتی فرموده است که «دانشجو موذن جامعه است».
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: توسعه تحصیلات تکمیلی در برنامه دانشگاه پیامنور قرار دارد این در حالیاست که تناسب رشتههای تحصیلی با بازارکار اولویت نخست این دانشگاه است.
وی با بیان اینکه در دانشگاهها باید بتوانیم دانشجویان انسانی و علمی به جامعه عرضه کنیم، به دهه سوم خدمت دانشگاه پیامنور کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیامنور با سبک خاصی از پذیرش دانشجو، مقوله غیر قابل دسترس آموزش عالی را در اختیار همگان قرار داده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیامنور کشور به بهرهمندی این دانشگاه از ۴۰۰۰ عضو هیئت علمی اشاره و با بیان اینکه بخش قابل توجهی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیامنور چهرههای علمی قابل قبول علمی در سطح ملی و بینالمللی هستند، گفت: در خصوص تولید محتوای درسی دانشگاه پیامنور بیشاز ۲۶۰۰ کتاب را با استانداردهای بالا تولید کرده است.
وی با بیان اینکه ۷۲۰۰ تولید محتوای درسی اعم از نوشتاری و الکترونیکی در اختیار دانشجویان این دانشگاه است به توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیامنور اشاره و عنوان کرد: ایجاد دوره های مشترک دانشگاه پیامنور با دانشگاههای معتبر جهان مانند استرالیا و اروپا در برنامه کاری این دانشگاه قرار دارد.
دکتر فراهانی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه رشتههای تحصیلی مورد نیاز جامعه و تناسب رشته های تحصیلی با بازارکار اولویت نخست دانشگاه پیام نور کشور است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.