دبیر اجرایی یازدهمین کنگره انجمن لیزر ایران، گفت: در هیچ جای دنیا اعتقاد بر این نیست که میتوان از لیزر تراپی کم توان به جای درمان رایج پزشکی استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر آریستا شجاع الدین با اشاره به کاربرد لیزرهای درمانی کم توان در جهت کمک به بیماران مبتلا به عوارض سکته مغزی، ام اس و اختلالات خلقی، افزود: لیزر تراپی کم توان روشی در جهت تعدیل و تنظیم بدن فرد مبتلا بوده و ضد التهاب و ضد درد است که اثر تخریبی و سرطانی به همراه ندارد. استفاده از این روش سبب کاهش عود بیماری میشود.
عضو هیات مدیره انجمن لیزر پزشکی ایران در ارتباط با استفاده و کاربردهای لیزرهای کم توان درمانی، گفت: لیزرهای کم توان ایجاد حرارت نمیکنند و موجب تخریب بافت نمیشوند، بلکه موجب بهبود متابولیسم سلولی میشوند و از آنجایی که در استفاده از لیزرهای تراپی دوز درمانی مطرح است فقط پزشک آموزش دیده میتواند از این لیزرها به نتایج درمانی برسد.
وی ادامه داد: لیزرهای تراپی کم توان جهت کاهش دردها و مشکلات ناشی از حوادث مغزی (تروما)، اختلال حافظه، اختلالات خلقی، مشکل قلبی عروقی و تنفسی، سیستم عصبی و زخم پای دیابتی بسیار موثر است. این روش زمان مورد نیاز جهت بهبودی مجدد را نیز کاهش میدهد. مقالات ارائه شده در این زمینه نشان از موفقیتهای لیزرتراپی کم توان در جهت کمک به بیماران دارد.
دبیر اجرایی یازدهمین کنگره لیزرتراپی ایران، تاکید کرد: در هیچ جای دنیا اعتقاد بر این نیست که میتوان از لیزر تراپی کم توان به جای درمان رایج پزشکی استفاده کرد بلکه به بیماران توصیه به عدم قطع دارو میشود. چرا که این روش یک روش تلفیقی به شمار میرود و میتواند بهبود سریعتر بیماری را به همراه داشته باشد.
شجاعالدین خاطرنشان کرد: این روش بیشتر برای منطقه آسیب دیده با هدف ترمیم زخم یا کم کردن درد و التهاب به کار میرود و یک روش غیر تهاجمی محسوب میشود.
وی افزود: در یازدهمین کنگره انجمن لیزر ایران دو پانل اختصاصی مربوط به لیزرتراپی کم توان شامل مقالات و سخنرانیها و بحث و بررسی کاربردهای لیزر تراپی را خواهیم داشت.
یازدهمین کنگره پزشکی لیزری ایران در روزهای ۶ تا ۸ دی ماه در تهران برگزار میشود.