آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۵۷۱
ادعای تلویزیون رژیم صهیونیستی:

محمود عباس در روزهای آتی به ایران سفر می‌کند

تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی سفر محمود عباس به تهران در روزهای آتی شد تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شده است که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در روزهای آینده به ایران سفر می‌کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرنگار نشریه صهیونیستی جروزالم پست روز یکشنبه به نقل از شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی، مدعی شد «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در روزهای آینده به ایران سفر می‌کند.
شبکه تلویزیونی فلسطینی قدس الاخباریه هم به نقل از منابع آگاه این خبر را تائید کرده است.
عباس در هفته گذشته به ترکیه و قطر هم سفر کرده است. این سفر‌ها پس از آن انجام می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با کنار گذاشتن سیاست چندین دهه‌ای واشنگتن درباره قدس، اعلام کرد که آمریکا از این پس قدس را پایتخت اسرائیل می‌داند و به زودی سفارت خود را از تل‌آویو به قدس منتقل می‌کند.
هنوز منابع رسمی به انتشار ادعای سفر عباس به ایران واکنشی نشان نداده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار