آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۷۸۷
برای کمک به مخترعان؛

بازار دارایی فکری راه‌اندازی شد/ تا کنون بیش از ۲۵۰ اختراع در این بازار عرضه شده است

رئیس فن بازار ملی با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از مخترعان با چالش تجاری سازی رو به رو هستند، گفت: برای کمک به مخترعان با همکاری بازار بورس بازاری برای عرضه اختراعات فراهم و بازار دارایی فکری راه‌اندازی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در یازدهمین فستیوال بازار دارایی فکری نواوری صنایع شیمیایی و پلیمیر که امروز ۲۷ آذر ماه در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد، از ۴۵ طرح شرکت کننده در این فستیوال هشت طرح به عنوان منتخب معرفی و از این طرح ها شش طرح از واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری انتخاب شدند.

در این مراسم اکبر قنبرپور، رئیس فن بازار ملی با بیان این که برای نخستین بار است که این فستیوال خارج از پایتخت برگزار می‌شود، گفت: هدف از برگزاری فستیوال ملی بازار دارایی فکری و نوآوری صنایع شیمیایی و پلیمیر، معرفی نوآوری‌های و عرضه به صنایع و سرمایه گذاران است.

وی در ادامه با اشاره به این که امروزه بسیاری از مخترعان با چالش تجاری سازی رو به رو هستند، گفت: برای کمک به مخترعان با همکاری بازار بورس بازاری برای عرضه اختراعات فراهم و بازار دارایی فکری راه اندازی شد و تا کنون بیش از ۲۵۰ اختراع در این بازار عرضه شده است.

رئیس مرکز فن بازار ملی در ادامه تصریح کرد: تمام این تلاش‌ها در جهت درک بیشتر صنعت و بازار از نواوری و اختراع در جامعه است. 

وی به تشریح انواع معامله هادر بازار دارایی‌های فکری پرداخت و افزود: واگذاری کل اختراع، واگذاری بخش بهره برداری و انتقال اختراع برای مدت خاصی و مشارکت و تشکیل شرکت جدیدی با سرمایه گذاران انواع معامله هایی است که مخترعان می‌توانند در بازار دارایی داشته باشند.

قنبرپور در پایان گفت: امیدواریم این فستیوال بتواند با اهداف ترسیم شده به مخترعان در تجاری سازی ایده‌ها کمک کند.

در این مراسم فرامرز مرزی، دبیر خانه صنعت معدن و تجارت استان با بیان این که در سطح استان هم اکنون ۲۹۲ واحد شیمیایی پلیمیر و سلولزی فعال است، گفت: استان ظرفیت بسیار خوبی در فعالیت این بخش از صنایع در استان دارد.

وی ادامه داد: صاحبان صنایع و خانه صنعت و معدن از طرح‌های مخترعین استقبال می‌کنند و ما این امادگی را داریم که محور معرفی این دو بخش با هم باشیم.

مرزی در ادامه ظرفیت‌های صنایع شیمایی و پتروشیمی را در استان بسیار بالا دانست و گفت: امیدواریم با امتیازاتی که ستاد تسهیل سرمایه گذاری در استان و خانه صنعت و معدن تعریف کرده است در جهت رفع موانع تولید تلاش می‌کنیم.

طرح‌های پارک علم و فناوری کرمانشاه که در این فستیوال تجلیل شدند شامل طرح فرایند فرمولاسیون و ساخت موم قالبگیری به روش اکستروژن از شرکت هایا شیمی با مدیریت روشنی، طرح آجرنمای دور باغچه‌ای پلیمیری تو پر داری نانو کامپوزیت فتوکاتالیست و لومینسانس از شرکت ساروج پلیمر ایرانیان با مدیریت یوسفشاهی، طرح استخراج روغن از گیاه کاملینا از شرکت بیستون شفا با مدیریت رستمی، طرح تولید و استحصال اسید فلوریدریک بر پایه دولومیت از شرکت اسلوب صنعت پارس با مدیریت مهندس شادرام، طرح راه اندازی خط تولید کود شیمیایی سولفات پتاسیم با خلوص بسیار بالا از شرکت توسکا تجارت اریان با مدیریت مهندس شمشادی می‌شود.

گفتنی است، در این مراسم شرکت اسلوب صنعت پارس از واحد‌های پارک علم و فناوری کرمانشاه و سرمایه گذار بخش خصوصی اقدام به انعقاد قرار داد سرمایه گذاری کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳
۳ سال قبل این بازار راه افتاده. کار وزارت علوم هم نبوده!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار