آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۱۱۷

تونس ورود هواپیماهای اماراتی را ممنوع کرد

تونس ورود تمامی هواپیماهای اماراتی به فرودگاه های این کشور را ممنوع کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه النشره، تونس ورود تمامی هواپیماهای اماراتی به فرودگاه های خود را ممنوع کرد.

در همین راستا، مقامات تونسی اعلام کردند از فرود آمدن هواپیماهای اماراتی در فرودگاه های تونس جلوگیری می کنند.

لازم به ذکر است که شرکت هواپیمایی امارات اخیرا اعلام کرده بود که از مسافرت زنان تونسی با هواپیماهای امارات به دبی جلوگیری می کند و در این میان کسانی که دارای اقامت امارات هستند یا گذرنامه دیپلماتیک دارند استثناء هستند.

«بوراوی لیمام» مسئول اطلاع رسانی وزارت خارجه تونس نیز در این رابطه گفت: درخصوص تصمیم اخیر امارات، از مسئولان این کشور سوالاتی پرسیده شده و اگر ثابت شود یک اقدام رسمی در این رابطه اتخاذ شده است، تونس نیز در راستای حفظ عزت و کرامت ملت تونس تصمیمی اتخاذ خواهد کرد.

اتحادیه کل کار و اشتغال تونس نیز در بیانیه‌ای سکوت مسئولان تونسی در قبال اقدام دولت امارات در منع ورود زنان تونسی به امارات را محکوم کرده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار