آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۷۷۴

انفجارهای بغداد چندین کشته و زخمی بر جا گذاشت

در پی دو انفجار جداگانه در پایتخت عراق، چندین غیرنظامی و شماری از نیرو‌های «صحوه» کشته و زخمی شدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع آگاه امنیتی در عراق، چهارشنبه (امروز)، اعلام کرد که در پی دو انفجار جداگانه در پایتخت این کشور، چندین غیرنظامی و شماری از نیرو‌های «صحوة» کشته و زخمی شدند.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «بغداد الیوم»، اظهار داشت: یک بمب کنارجاده‌ای در منطقه «المدائن» در جنوب شرق بغداد منفجر شد و هدف، یک خودروی نیرو‌های صحوة بود که به کشته شدن یکی از این نیرو‌ها و زخمی شدن یک نفر دیگر، منجر شد.

این منبع افزود: یک بمب کنار جاده‌ای دیگر در نزدیکی یکی از محله‌های تجاری در ناحیه «الرضوانیة» در جنوب غرب بغداد، منفجر شد که به زخمی شدن ۴ شهروند منتهی شد که همگی به بیمارستان انتقال یافتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار