کد خبر:۶۵۶۱۸
رئيس سازمان بسيج دانشجويي فارس:
توسعه علمي با اهداف کلان جنبش نرم افزاري گسترش يابد
رئيس سازمان بسيج دانشجويي فارس با بيان اينکه جنبش نرم افزاري به عنوان يک رهيافت عام در زمينه پيشبرد تمدني نظام اسلامي قرار دارد، گفت: بايد توسعه علمي در جامعه هم راستا با اهداف کلان جنبش نرم افزاري گسترش يابد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، سيد يدالله حسيني روز گذشته در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد كازرون، با بيان اينكه ما از يك شكاف تاريخي در بحث علم و توسعه با دنياي غرب برخوردار بوديم كه به دوران قبل از انقلاب بر ميگردد، اظهار داشت: اين شكاف را ميتوان با يك جنبش، حركت و انقلاب علمي پر كرد.
وي تصريح کرد: موفقيت جنبش نرم افزاري منوط به آن است که با بهره گيري از اين سنت اسلامي، به تبيين راهکاري اصولي در نحوه تعامل خويش با روند توسعه علمي پرداخته و نسبت خويش را با حوزه هاي مختلف توسعه بخصوص توسعه علمي، مشخص سازد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي فارس گفت: جنبش نرم افزاري بايد روند رو به رشد خود را با بهره گيري از آراء و تجارب نظري و عملي در کليه عرصه هاي علمي بخصوص رهيافت هاي موجود در توسعه علم، تثبيت و تضمين کند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰