
کد خبر:۶۵۶۴۰۳
گزارش/
امروز در دانشگاه تهران چه خبر بود؟ + فیلم
ظهر امروز میدان انقلاب تهران قرار تجمع مالباختگان بود. هم زمان جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران هم مقابل سر در این دانشگاه در ابتدای خیابان انقلاب تجمع کردند. در این جمع بر خلاف شعارهای اقتصادی، شعارها جهتگیری سیاسی پیدا کرد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو روز است شهرهای مختلف کشور شاهد تجمعات اعتراضی به وضعیت نامناسب اقتصادی است. ظهر امروز میدان انقلاب تهران قرار تجمع مالباختگان بود. هم زمان جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران هم مقابل سردر این دانشگاه در ابتدای خیابان انقلاب تجمع کردند. در این جمع بر خلاف شعارهای اقتصادی، شعارها جهتگیری سیاسی پیدا کرد.
به مرور با حضور گسترده نیروهای یگان ویژه که ظاهراً بیشتر سرباز بودند درگیریها آغاز شد. در سنگپرانی متقابل دانشجویان و سربازها جمعی از دو طرف زخمی شدند. با این حال فضای میدان انقلاب به این حد رادیکال نبود و برخی از معترضین که یک گوشه جمع شده بودند و شعار «نیروی انتظامی، حمایت حمایت» سر میدادند.
به مرور با حضور گسترده نیروهای یگان ویژه که ظاهراً بیشتر سرباز بودند درگیریها آغاز شد. در سنگپرانی متقابل دانشجویان و سربازها جمعی از دو طرف زخمی شدند. با این حال فضای میدان انقلاب به این حد رادیکال نبود و برخی از معترضین که یک گوشه جمع شده بودند و شعار «نیروی انتظامی، حمایت حمایت» سر میدادند.

پس از بسته شدن درب اصلی دانشگاه تهران، بیشتر دانشجوها پشت درب جمع شدند و در شعارهایشان درخواست آزاد کردن تعدادی از همراهانشان بود که دقایقی قبل بازداشت شده بودند. هم زمان جمعی که مشخص نبود از دانشجویان بودند یا نه در خیابان قدس، یک سطل آشغال آتش زدند.
بنا بر گزارش خبرنگار میدانی خبرگزاری دانشجو این درگیریها با شدت کمتری در اطراف دانشگاه تهران همچنان ادامه دارد.
وضعیت ملتهب و درگیریهای اطراف میدان انقلاب در شلوغترین ساعت روز، موجب وحشت مردم شده بود. برخی هم تلاش داشتند از صحنه درگیریها فیلم بگیرند.
دانشجویان دانشگاه تهران برای جلوگیری از سوءاستفاده ساختار شکنان با تجمع در ورودی دانشگاه تهران خطاب به آشوب طلبانی که صورت خود را پوشانده بودند: "اگر تو دانشجویی صورت چرا پوشوندی"
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو هم اکنون ترافیک سنگین در خیابانهای اطراف میدان انقلاب وجود دارد و حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ تن از افراد ضمن سردادن شعارهای ساختارشکنانه موجب مسدود شدن خیابانهای منتهی به میدان انقلاب شدند و عده زیادی از مردم به دلیل ترافیک ایجاد شده و مسدود شدن خیابانها در پیادهروها تماشاچی هستند.
نماز جماعت همزمان با اذان مغرب و عشاء مقابل سر در دانشگاه تهران برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.