آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۶۷۷۸
علیرغم صدور قرار وثیقه برای آزادی؛

مدت بازداشت دختر مبارز فلسطینی ۱۰۰ روز تمدید کرد

با وجود دستور دادگاه برای آزادی نور التمیمی (دختر عمومی عهد التمیمی) با وثیقه‌ای سنگین، اما مسئولان رژیم صهیونیستی مدت بازداشت این دختر مبارز فلسطینی را ۱۰۰ روز تمدید کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الیوم السابع، با وجود اینکه دادگاه رژیم صهیونیستی دستور داده است «نور ناجی التمیمی» ۲۱ ساله با وثیقه‌ای ۵ هزار شِیکل (واحد پول اسرائیل) از زندان رژیم اشغالگر قدس آزاد شود، اما مسئولان اسرائیلی از آزاد کردن این فعال و مبارز فلسطینی سرباز زدند.

محمد التمیمی یکی از اعضای خانواده التمیمی که او نیز یکی از فعالان فلسطینی به شمار می‌آید اعلام کرد که مسئولان رژیم اشغالگر قدس تصمیم گرفته اند بعد از ارائه لایحه اتهام جدید علیه نور التمیمی مدت بازداشت او را ۱۰۰ روز دیگر تمدید کنند.

رژیم اشغالگر قدس تاکنون نور التمیمی و دختر عموی او عهد التمیمی و نریمان التمیمی مادر عهد را بازداشت کرده است، این اقدام در پی انتشار تصاویر مربوط به خانواده التمیمی بوده که تلاش می‌کردند شماری از نظامیان اسرائیلی را از محوطه خانه خودشان بیرون کنند.

نظامیان رژیم اشغالگر قدس از محوطه خانه التمیمی برای شلیک به سوی جوانان فلسطینی در منطقه «النبی صالح» در شمال غرب رام الله استفاده کرده بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار