کد خبر:۶۵۶۸۳۵
در راستای توسعه همکاری؛

تفاهم‌نامه جایزه مصطفی (ص) با نهضت العلماء اندونزی به امضا رسید

به منظور فراهم آوردن زمینه‌های توسعه همکاری‌های فرهنگی، علمی و فناوری در راستای پیشرفت و تعالی جهان اسلام، جایزه مصطفی (ص) با بزرگترین سازمان اسلامی مستقل در جهان، تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ در نشستی مشترک با حضور اقبال سولام؛ رئیس هیأت مرکزی نهضت العلماء و سیدعلی عمرانی؛ رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص)، به منظور تعامل و همفکری بر اساس اصول و منافع طرفین و در راستای اهداف و ماموریت¬های مشترک، تفاهم‌نامه‌ای میان نهضت العلماء و جایزه مصطفی (ص) منعقد شد.

این تفاهم نامه در ۵ ماده و ۲ نسخه به امضای طرفین رسید. براساس این تفاهم نامه، فراهم ساختن زمینه شروع فعالیت نمایندگی جایزه مصطفی (ص) در اندونزی به منظور توسعه فعالیت های علمی و فناوری و ارائه خدمات مناسب به جامعه اندونزی به ویژه جامعه مخاطبان نهضت، انتقال تجربیات طرفین در تأمین مالی از محل جذب مشارکت های مالی مردمی، مشارکت فعال بنیاد در رویداد‌های علمی و فناوری نهضت به منظور بهره¬مندی مخاطبان هر دو سازمان از فرصت‌های فراهم شده، مشارکت فعال جایزه به توسعه بستر‌های علمی و فناورانه در کشور اندونزی، ارائه بسته های حمایتی شامل حمایت¬های مالی، علمی و تأمین منابع انسانی متخصص شامل اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی، فناوران و پژوهشگران به منظور ارتقاء کیفی فعالیت های هر دو سازمان، انتقال تجربیات طرفین در ایجاد و توسعه شبکه‌سازی میان اعضا و استفاده از توان و ظرفیت طرفین به منظور هم افزایی و دستیابی به اهداف مشترک، را متعهد شدند.

همچنین برگزاری نشست و کارگاه در زمینه های علمی، فناوری، وقف، امور خیریه و ...، ارائه مشاوره در زمینه‌های تخصصی بر اساس تجربیات طرفین، مشارکت فعال نهضت برای معرفی اهداف، مأموریت ها، فعالیت ها و دستاورد‌های بنیاد در اندونزی از طریق ابزار‌های رسانه ای در اختیار، از دیگر مواد این تفاهم¬نامه است.

در طول اجرای این تفاهم نامه، اگر طرفین با پیشنهاد و برنامه جدیدی در جهت پیشبرد اهداف مشترک و استفاده بهینه از قابلیت‌های موجود روبرو شوند، پس از توافق، در قالب متمم به تفاهم‌نامه افزوده شده و طرفین متعهد می‌شوند که برای اجرایی شدن آن تلاش کنند؛ بنابراین گزارش، نمایندگان طرفین با تشکیل جلسات و کمیته‌های مشترک و با حضور مسئولان و کارشناسان حوزه‌های مختلف، موضوعات کاری را تا مرحله انعقاد قرارداد، پیگیری می‌کنند. این کمیته‌ها اختیار دارند حسب موضوعات مورد بحث از مشاوران و کارشناسان آن حوزه جهت شرکت در جلسات واستفاده از راهنمایی لازم، دعوت کنند.
این تفاهم‌نامه از زمان امضا، ۵ سال معتبر است و استمرار آن در صورت موافقت طرفین معتبر خواهد بود.

گفتنی است نهضت العلماء بزرگترین سازمان اسلامی مستقل در جهان است که بیش از ۹۱ میلیون عضو دارد. این سازمان ۱۶۰ دانشگاه و ۲۱ هزار مدرسه در سراسر اندونزی دارد که از کشور‌های تایلند، مالزی، سنگاپور، افغانستان و امثالهم، دانش‌آموز و دانشجو می‌پذیرد و تمام هزینه‌های تحصیلی آنان از محل وقف تأمین می‌شود. سال گذشته این سازمان به عضویت جامعه خادم المصطفی (ص) درآمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار