آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۶۹۵
در بخشنامه‌ صندوق رفاه به دانشگاهها؛

دانشجویان بی‌بضاعت برای دریافت تسهیلات دانشجویی و وام معرفی می‌شوند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بخشنامه‌ای از دانشگاه‌ها درخواست کرد دانشجویان بی‌بضاعت را شناسایی و برای بهره‌مندی از تسهیلات دانشجویی و وام به صندوق مذکور معرفی کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان مهر مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها اعلام کرد:

در راستای تاکید نهاد‌های نظارتی و اجرای قوانین و مقررات پرداخت تسهیلات دانشجویی و توزیع اعتبارات وام بین دانشجویان نیازمند، به استناد بند ۱۲ اساس نامه و مواد ۴ و ۵ آیین نامه نحوه استفاده از وام‌های دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر این که دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی داخل کشور با توجه به استعداد و استحقاق مالی و دریافت نکردن بورس، کمک یا وام از سازمان‌های دیگر، همچنین اشتغال نداشتن به کاری که مستلزم دریافت اجرت باشد و جهاتی که پرداخت وام یا کمک را ایجاب کند، با رعایت ضوابط مقرر از طرف هیات امناء و حدود امکانات صندوق از وام مربوط استفاده می‌کنند.

همچنین به استناد ماده ۲۱ آیین نامه نحوه استفاده از وام‌های صندوق رفاه دانشجویان به استحضار می‌رساند مسئولیت هرگونه تشخیص موارد مذکور و تعیین شرایط استحقاق دانشجوی مستعد کم بضاعت، تایید مدارک و مستندات دریافت وام و صحت نداشتن اشتغال، برعهده دانشگاه (معاونت دانشجویی) خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار