آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۸۷۰۹

احتمال کاهش قیمت خودروهای هیبریدی

رئیس سازمان توسعه تجارت به بیان دلایل افزایش تعرفه خودروهای هیبریدی پرداخت و گفت که امکان تجدید نظر در این تعرفه‌ها وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ مجتبی خسروتاج - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - در حاشیه جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در جمع خبرنگاران درباره افزایش تعرفه خودرو‌های هیبریدی اظهار کرد: کارشناسی لازم در این زمینه انجام شده است، اهالی فن نسبت به آن نظر داده اند و سپس تعرفه‌ها مصوب شد.

وی ادامه داد: آماده شنیدن انتقادات مرتبط با تعرفه واردات خودرو‌های هیبریدی در کمیسیون ماده یک هستیم و اگر لازم باشد و دلایل کافی ارائه شود، در تعرفه واردات این نوع خودرو‌ها تجدید نظر خواهیم کرد.

خسروتاج گفت: در انتهای سال گذشته، وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهادات خود را در ارتباط با تغییرات تعرفه‌ای واردات خودرو به دولت ارائه کرد که به دلیل نگرانی از برخی آثار تورمی، تصویب آن به تعویق افتاد تا اینکه در سال جاری و در آذر ماه هیات دولت تصمیم گرفت با لحاظ کردن همه شرایط تغییرات تعرفه‌ای را اعمال کند.

رییس سازمان توسعه تجارت اظهار کرد: تعرفه‌ها در برخی موارد کاهشی و در برخی موارد افزایشی بود که تمامی آن‌ها به دلیل کنترل آثار تورمی آن لحاظ شده است. همچنین تمام تلاش‌مان بر این است که بتوانیم منطق را بر تعیین تعرفه کالا‌ها حاکم کنیم. /
 
ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار