کد خبر:۶۵۹۰۹۴

حمایت ارشاد از قرآن به رسم‌الخط مفاخر ملی

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت ارشاد با اشاره به خرید یک دوره تیراژ کامل از قرآن به خط استاد حسن‌زاده، گفت: قرآن‌های به رسم‌الخط مفاخر ملی و دارای مجوز از دارالقرآن، در چارچوب دستورالعمل شورای خرید ارشاد قرار می‌گیرند.
حمایت ارشاد از قرآن به رسم‌الخط مفاخر ملی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اصغر امیرنیا مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت ارشاد با اشاره به حمایت ارشاد از کتابت قرآن به رسم‌الخط مفاخر ملی، اظهار داشت: از زمانی که قانون کتابت قرآن کریم به رسم الخط فارسی مطرح شده است، ما علی‌غم اعتبارات محدود خرید قرآن با رسم‌الخط ایرانی را در اولویت قرار داده‌ایم.

وی از خرید قرآن‌های چاپ شده به خط استاد حسن‌زاده خبر داد و افزود: با توجه به اولویت قرار دادن خرید قرآن به رسم‌الخط ایرانی و به منظور ترویج این مهم، از قرآن چاپ انتشارات آرزوی دیدار با رسم‌الخط ایرانی (به خط استاد حسن‌زاده) که اخیراً به چاپ رسیده در یک تیراژ کامل خریداری شده است.

امیرنیا با بیان اینکه طبق این قانون دولت مجاز به حمایت از چاپ قرآن به رسم‌الخط ایرانی است، خاطر نشان کرد: نمی‌توان در این رابطه ناشران را ملزم به چاپ قرآن کریم به رسم‌الخط خاصی کرد. نهادینه کردن رسم‌الخط ایرانی و فرهنگ‌سازی برای چاپ آن نیازمند زمان کافی است، و از جهتی به دلیل اینکه ناشران مبلغی بابت حق‌التحریر چاپ قرآن به رسم‌الخط عثمان طه پرداخت نمی‌کنند، طی سال‌های اخیر اکثر ناشران قرآنی، ناخودآگاه به چاپ این خط گرایش پیدا کردند.

وی با اشاره به اینکه معاونت قرآن و عترت حمایت از قرآن به رسم‌الخط‌های ایرانی را در اولویت خود قرار داده است، گفت: از این پس قرآن به رسم‌الخط مفاخر ملی که از سوی سازمان دارالقرآن مجوز انتشار دریافت کند، در چارچوب دستورالعمل شورای خرید معاونت قرار می‌گیرد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار