کد خبر:۶۶۰۳۰۴
ستاری خبر داد

شرکت‌های دانش‌بنیان با ایده‌های نو وارد بازار می‌شوند

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به موفقیت برخی شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور گفت: این شرکت‌ها هر چند بازار را در اختیار دارند، ولی این وضعیت پایدار نخواهد بود و باید مراقب باشند که شرکت‌هایی با ایده‌های نو ظهور خواهند کرد.
امیررضا غلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سورنا ستاری امروز در مراسم افتتاح پروژه ایرانوم در دانشگاه علوم بهزیستی با بیان اینکه نیروی انسانی بالاترین ثروت هر کشور است، افزود: تفاوت ایران با سایر کشور‌ها در داشتن نیروی انسانی است.

وی با بیان اینکه پزشکی مبتنی بر فرد جزء موضوعات مطرح روز است، خاطر نشان کرد: بر این اساس چندین قرارداد با دانشگاه‌های مختلف در حوزه‌های پزشکی منعقد کردیم.

ستاری، ژنتیک را پایه توسعه پزشکی مبتنی بر فرد دانست و اظهار کرد: بر این اساس در آینده نزدیک روش‌های نوینی در این زمینه ارائه خواهد شد، به گونه‌ای که شیوه‌های درمانی کنونی جزء روش‌های درمانی سنتی به شمار می‌رود.

معاون علمی رییس‌جمهور با اشاره به پتانسیل نیرو‌های انسانی ایرانی مقیم خارج از کشور، خاطرنشان کرد: این نیرو‌های تحصیل کرده در بهترین شرکت‌ها و دانشگاه‌های خارجی مشغول به فعالیت هستند و تحقیقات زیادی را در این زمینه در دستور کار دارند که می‌توان از این پتانسیل استفاده کرد.

وی با اشاره به اهمیت علم ژنتیک در حوزه‌های پزشکی تاکید کرد: گستردگی این علم به گونه‌ای است که متخصصان حوزه‌های مهندسی، پزشکی، ریاضی و هنر وارد این علم شده‌اند و پایه محاسبات این علم بر اساس علوم ریاضی است و علوم ژنتیک ترکیبی را ایجاد کرده که همه حوزه‌های علمی می‌توانند در آن وارد شوند.

ستاری با تاکید بر روش‌های نوین ارائه شده از سوی محققان، گفت: سرمایه‌های انسانی به گونه‌ای اقدام به توسعه علوم مختلف کرده‌اند که موجب شده هزینه‌های پروژه‌ها از صد‌ها هزار دلار به چندین دلار کاهش یابد و این روند در حال رخ دادن است.

وی با تاکید بر اینکه روند توسعه فناوری به گونه‌ای است که فناوری‌های موجود تا دو سال آینده کاربردی نخواهند داشت، یادآور شد: در حال حاضر ما قرارداد‌های متعددی با برخی از محققان خارج از کشور داریم که علاوه بر استفاده از ایده‌های جدید آن‌ها برای توسعه دستگاه‌های آزمایشگاهی، زمینه‌ای را برای وارد کردن تجهیزات با هزینه کمتر فراهم خواهد کرد.

ستاری با تاکید بر توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف توسعه بازار و کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان، اظهار کرد: امروزه شرکت‌هایی ایجاد شده‌اند که توانسته‌اند با کاهش هزینه‌ها ۷۰ تا ۸۰ درصد بازار را به خود اختصاص دهند، ولی این امر ماندگار نخواهد بود؛ چرا که در آینده شرکت‌هایی با ایده‌هایی نو ظهور می‌کنند که می‌توانند با کاهش بیشتر هزینه‌ها بازار را از دست آن‌ها خارج کنند.

معاون علمی رییس‌جمهور با ابراز امیدواری از حرکت محققان در حوزه ژنتیک، تاکید کرد: اجرای پروژه "ایرانوم" الگوی مناسبی برای توسعه سایر مراکز خواهد بود.

به گفته وی، در کشور مراکز تحقیقاتی علمی موفق زیادی وجود دارد که مرکز ژنومیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می‌تواند الگویی برای آن‌ها باشد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار