آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۱۲۱
در پی حاشیه‌های ایجاد شده

توضیح وزارت آموزش و پرورش در خصوص «یک تبصره اردویی»

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش پیرامون حاشیه‌های ایجاد شده در خصوص یک تبصره اردویی توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار یک خبر، پیرامون حاشیه‌های ایجاد شده در خصوص یک "تبصره اردویی"، مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، جهت تنویر افکار عمومی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به شرح ذیل است: اخیراً در واکنش به انتشار تبصره‌ای از دستورالعمل اردو‌های دانش‌آموزی که فعلاً به شکل آزمایشی ابلاغ شده است، شاهد عکس العمل‌هایی در فضای مجازی بودیم که در ارتباط با آن نکاتی را به استحضار می‌رسانیم:

اولاً: با توجه به اهمیت ویژه‌ای که وزارت آموزش و پرورش برای مقام شامخ شهدا قائل است و نیز جایگاه پررنگ ارزش‌های والای اسلامی - انقلابی در متون و کتب درسی و برنامه‌های جاری آموزش و پرورش، قابل درک است که استفاده از برخی عبارات مانند "ممنوعیت بازدید از گلزار شهدا" در قالب تبصره‌ای ذیل یک ماده از دستورالعمل اردو‌های دانش‌آموزی، قطعاً نیاز به اصلاح داشته و با توجه به آزمایشی بودن دستورالعمل مذکور، در نسخه نهایی مرتفع خواهد شد.

دوماً: همچنین بر اساس دیدگاه غالب صاحب‌نظران حوزه روانشناسی و تربیتی، بازدید نوآموزان و کودکان در سنین پیش دبستانی و سال‌های نخستین دوره ابتدایی از آرامستان‌ها و مراکز درمانی به صلاح نبوده و دارای تأثیرات نامطلوب روحی و روانی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۸
وزارت محترم آموزش و پرورش! به کاز بردن واژه ی دوما" صحیح نیست تنوین مخصوص واژه های عربی است دوم فارسی است و تنوین نمی پذیرد!!!!!!!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۳
یعنی اینا هنوز فرق آرامستان ها و گلزار شهدا رو نمیدونن؟! ما بچه هامون رو دادیم دست کیا که تربیتشون بکنن خدا؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار