کد خبر:۶۶۲۳۲۴
گزارش/ کافه‌تعطیلات ۱۴

منوی پیشنهادی برای اولین آخرهفته بهمن/ ماجراهای «نیمروز» تا «تی‌لم»

دوباره به بهمن رسیده‌ایم. ماه ِ پر انرژی و شادابی که انگار اشتباهی افتاده وسط زمستان. ماهی که یکی از تعطیلات «ملی» تقویم را در خودش جا داده. منوی پیشنهادی ما برای اولین آخر هفته‌ی بهمن، پیش روی شماست.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو-محمدصالح سلطانی؛ بهمن را، از کودکی، از همان روزهای مدرسه و نیمکت، با «جشن» می‌شناسیم و با «شادی» به خاطر می‌آوریم.  بهمن ماه لبخند بوده برایمان. ماه یک دهه پر از مراسم و شیرینی و آذین‌بندی کلاس‌ها و مسابقه. دهه فجر، نقطه اوج تقویم مدرسه بود و به  خاطرش، تقریباً تمام بهمن‌مان رنگ حس خوب به خود می‌گرفت.

حالا دوباره به بهمن رسیده‌ایم. ماه ِ پر انرژی و شادابی که انگار اشتباهی افتاده وسط زمستان. ماهی که یکی از  تعطیلات «ملی» تقویم را در خودش جا داده و البته برای فیلم‌بین‌ها و اهالی هنر، یک ماه پرهیاهو و جذاب است. منوی پیشنهادی ما برای اولین آخر هفته‌ی بهمن، پیش روی شماست.

کتاب هفته: تی‌لم

میثم امیری، برای اهالی ادبیات چهره شناخته‌شده‌ای‌ست. نویسنده جوانی که با مسئولیت‌های اخیرش در بنیاد ادبیات داستانی، و تلاش برای ترویج «مستندنگاری» شناخته می‌شود. امیری در «تی‌لم» راوی داستان جوانی عدالت‌خواه و نخبه به نام «کیومرث» است که سال 48 وارد دانشگاه تهران می‌شود و در کشاکش درگیری‌های فکری آن روز، می‌کوشد راه خود را به درستی انتخاب کند.

 

منوی پیشنهادی برای اولین آخر هفته بهمن/ ماجرای تی‌لم

 تی‌لم، رمانی است که پس از خواندن، آن را با «تک‌لحظه»های جذابش به خاطر خواهیم آورد. امیری در این کتاب از شخصیت چهره‌های مشهور تاریخ معاصر، مثل آیت‌الله طالقانی، مقام معظم رهبری، مرحوم هاشمی ، جلال آل احمد و علامه شعرانی استفاده کرده و قهرمان داستانش را برای لحظاتی کوتاه هم که شده، با این چهره‌ها مواجه کرده تا از دل این مواجهه‌ها، لحظات جالبی در رمان خلق شود. شیوه روایت غیر خطی رمان، در کنار پرداخت درست شخصیت‌ها، به خصوص شخصیت کیومرث، تی‌لم را تبدیل به کتابی قابل‌اعتنا و خواندنی کرده که با توجه به موضوع و محتوایش،  کاملاً برای مطالعه در چنین روزهایی مناسب به نظر می‌رسد.

 منوی پیشنهادی برای اولین آخر هفته بهمن/ ماجرای تی‌لم

فیلم هفته: ماجرای نیمروز

در این یک سالی که از رونمایی و اکران «ماجرای نیمروز» می‌گذرد، این فیلم بارها و بارها دیده شده و نقدهای زیادی درباره‌اش نوشته شده. سبک متفاوت و خلاقانه محمدحسین مهدویان برای روایت تاریخ معاصر در این فیلم، باعث شد تا سیمرغ‌های مهم جشنواره سال گذشته به «ماجرای نیمروز» تعلق بگیرد. مهدویان در آخرین اثر تاریخی‌اش، ماجرای پیچیده‌ی چند ماه نبرد اطلاعاتی سازمان اطلاعات سپاه با نیروهای مجاهدین خلق از 30 خرداد تا 19 بهمن 1360 را روایت کرده. روایتی پر جزئیات، دیدنی و درگیرکننده که با سناریوی دقیق و فیلمبرداری جذاب و کارگردانی جذابش، هر مخاطبی با هر سلیقه‌ای را علاقمند می‌کند.

منوی پیشنهادی برای اولین آخر هفته بهمن/ ماجرای تی‌لم

یک‌سال پس از اکران فیلم در جشنواره فجر و در آستانه سالگرد اتفاق مهمی که در فیلم روایت می‌شود، فرصت مناسبی است تا این روایت تصویری خلاقانه را دوباره ببینیم.  بهمن است و خودتان بهتر می‌دانید که در ای ماه، تماشای فیلم‌های انقلابی بیشتر می‌چسبد!

 منوی پیشنهادی برای اولین آخر هفته بهمن/ ماجرای تی‌لم

کانال هفته:  پیام شهید

یکی دو هفته‌ از انتشار فیلم جنجالی جلسه 15خرداد 68 مجلس خبرگان رهبری و شبهه‌پراکنی ضد انقلاب درباره انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای می‌گذرد. یکی دو هفته‌ای که پر از شبهه‌افکنی‌های متوالی جماعت خارج‌نشین بود و از سوی دیگر، پاسخ‌های جسته و گریخته‌ای که از جانب مورخین به این شبهات داده می‌شد. محمدامین فرج‌اللهی، پژوهشگر جوان که مسئول تیم تحقیقاتی مستند قائم‌مقام هم بوده، در این کانال به طور تخصصی و مستدل، پاسخ شبهه‌پراکنی‌های ضد انقلاب را می‌دهد و البته مستقل از این موضوع، یادداشت‌ها و مطالب کمتردیده‌شده‌ای از تاریخ معاصر ایران را هم در چنته دارد که هرازگاهی منتشر می‌کند. محتواهای «پیام شهید» برای همه علاقمندان به تاریخ انقلاب، و البته برای همه کسانی که در این یکی دو هفته، کلیپ‌های منتشره از جلسه مجلس خبرگان در سال 68 را دیده‌اند جالب خواهد بود. فرج‌اللهی و امثال فرج‌اللهی، در روزهایی که کمتر صدایی از مورخین قدیمی و باسابقه در فضای مجازی شنیده می‌شود، پرچم تاریخ‌نگاری انقلاب را در شبکه‌های اجتماعی بالا نگه داشته‌اند.

 منوی پیشنهادی برای اولین آخر هفته بهمن/ ماجرای تی‌لم

اپلیکیشن هفته: استادکار

این روزها تقریباً برای هرکار و خدمتی، یک اپلیکیشن ایجاد شده. از خرید نان و میوه گرفته تا درخواست تاکسی و پیک و حتی خدمات منزل! «استادکار» یکی از استارتاپ‌های حوزه خدمات است که به صورت تخصصی به خدمات و نیازهای «فنی» می‌پردازد. خدمات متنوعی از قبیل تعمیر لوازم منزل و لوله‌کشی، نقاشی، نظافت منزل، بنّایی جزئی و خلاصه آن‌چه برای رفع و رجوع نیازهای این چنینی لازم است. استادکاری‌ها البته خدماتی مثل تدریس خصوصی و یا برخی خدمات پزشکی را هم به فهرست بلندبالای امکانت خود اضافه کرده‌اند و قرار است این فهرست را پروپیمان‌تر هم بکنند.

منوی پیشنهادی برای اولین آخر هفته بهمن/ ماجرای تی‌لم

برای دریافت خدمت از استادکار، فقط کافی است در آن ثبت نام کنید، نوع خدمت مورد نظر را انتخاب کنید و صبر کنید تا 3 یا 5 نفر از متخصصین استادکار، برای انجام کار شما پیشنهاد قیمت بدهند. از اینجا به بعدش شما هستید و یک منو از تعمیرکاران و متخصصین. یکی را انتخاب می‌کنید و در ساعت تعیین شده، خدمت مورد نظر را با قیمت تعیین شده دریافت خواهید کرد. آخر کار هم مثل تقریباً تمام این اپ‌های خدماتی، به کاری که برایتان انجام شده امتیاز می‌دهید. استفاده از استادکار در نوبت اول 20هزار تومان تخفیف دارد و معرفی دوستان برای استفاده از این اپ، تخفیف‌های بیشتری را هم نصیب شما خواهد کرد. دانلود استادکار از کافه‌بازار به راحتی امکان‌پذیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار