آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۴۳۱

دادگاه استیناف برزیل حکم فساد «لولا داسیلوا» را تأیید کرد

یک دادگاه استیناف در برزیل روز چهارشنبه حکم فساد و ارتشاء بانفوذترین سیاستمدار این کشور را تأیید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه گاردین، یک دادگاه استیناف در برزیل روز چهارشنبه با صدور حکمی، محکومیت «لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس جمهور پیشین این کشور به فساد و پولشویی را تأیید کرد.

حال صدور این حکم طرح و برنامه این سیاستمدار برجسته و متنفذ برزیلی برای ورود به عرصه انتخابات و تکیه زدن بر مسند ریاست جمهوری را نقش بر آب کرد و طالع محبوبترین رهبر سیاسی در تاریخ نوین برزیل را با تغییری فاحش روبرو ساخت.

گفتنی است که روز چهارشنبه دو تن از سه قاضی حاضر در دادگاه استیناف برزیل با صدور حکمی این محکومیت را تأیید کرده و یکی از دو قاضی مزبور نیز دوران محکومیت داسیلوا را از نُه سال و نیم به ۱۲ سال و یک ماه افزایش داد. با این وجود، همچنان رأی قاضی سوم از اهمیت برخوردار است.

این حکم صادره در دادگاه استیناف به این معناست که لولا داسیلوا به لحاظ قانونی فاقد صلاحیت لازم برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری برزیل در ماه اکتبر است.

گفتنی است لولا داسیلوا که دو دوره- از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ میلادی- مقام ریاست جمهوری برزیل را برعهده داشت و پس از آن، به «دیلما روسف» قائم مقام خود در حزب کارگران برای تصدی این پُست و جانشینی خود کمک شایانی کرد، طبق نتایج نظرسنجی های اولیه، نامزد پیشتاز این رقابتها است.

لولا داسیلوا در واکنش به حکم دادگاه استیناف گفت که این روند دادرسی کاملاً با انگیزه سیاسی انجام شده و هدفِ آن، ممانعت از رقایت وی در انتخابات است.

شایان ذکر است که این رئیس جمهور پیشین برزیل به دریافت ۵۴۰ هزار پوند (۷۵۵ هزار دلار) رشوه از یک شرکت ساختمانی به نام «اُ اِی اِس» (OAS) در قالب یک آپارتمان دوبلکس با چشم انداز دریا محکوم شد.

بازپرسان پرونده فساد لولا می گویند که این شرکت ساختمانی حدود ۲۰ میلیون پوند (۲۸.۴۲ میلیون دلار) رشوه برای انعقاد قراردادهایی با شرکت نفت «پتروبراس»- وابسته به دولت برزیل- پرداخت کرده است که حزب متبوع لولا از این رشوه بهره مند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار